välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör 100 leksaker hemgjord katt för $ 1,69

Postad av : Jonathan Nyberg

Jag har fyra katter, två hundar och två hästar. Man kan säga jag lever för mina djur, jag skulle inte ändra det för världen eller Wall Street. Jag har alltid haft hitta sätt att sänka kostnaderna och ändå berikar mitt liv Packs. Jag heter dessa leksaker till en av mina katter Twisted Kitty Cat Toys hon älskar dem och det gör I. De är långvariga, aldrig bryta, lätt att rengöra och aldrig lukt, de skadar inte dammsugaren, miljövänlig att avyttra. Jag kan nämna att inte alla mina katter leker med dem, men de som spelar, Do.

Du behöver:
Paket med piprensare
# 2 blyertspenna
. . Lekfull katt


1
Köp en förpackning med piprensare -. . TK gillar taggig som är bäst-de finns i vitt eller regnbågens färger. Jag tror hon tycker om dem eftersom det verkar som hon har striderna byte i munnen något som biter tillbaka. Jag plocka upp dem när jag ser dem på olika butiker som apotek, butiker tobak och butiker. Nyckeln är att hitta bra amerikanska gjorde kvalitet i en stil som passar din katt-de kanske föredrar mjuka sådana.
2.
Ta en piprensare och spiral runt pennan. Skjut bort det och kasta det för din katt. Du kan arbeta på varianter av storlek-använda ett finger för en större diameter-mer storleken på en mus. Eller vrida flera tillsammans och spiral ändarna och böja det till en bläckfisk form.
Du kommer att upptäcka att när de blir drog ur form gång på gång att en snabb finger spiral som fungerar bäst.
3.
Var beredd på att hitta dessa under eller ovanpå allt-även inne dina skor. TK gillar att hämta i timmar och sedan gömma dem väntar på att översvallande ögonblick då du hittar den och börja om igen. De fungerar bäst på trägolv, men också fungerar bra på mattor. Se upp för att kliva på en barfota för första gången känns det som om du trampar på en bitande bugg är det mer förvånande än smärta. Ha kul och spara pengar.

    Previous:nothing
    Next:hur du visar lansera rymdfärjan
    
    Copyright © 2011 give2all.org