välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en trycksatt öre fältkökets

Postad av : Camilla Näslund

Idag kommer jag att visa dig hur man skapar en liten, lätt och portabel spis att använda camping eller på backpacking resor. Denna spis är inte tillräckligt kraftfull för att laga en hel middag med. Men kan du koka ett par koppar vatten, koka kaffe, värma upp soppor och stek upp några ägg till frukost med högtidsdräkt

Du behöver:.
2 eller fler används öl /pop burkar
borra eller hålslag.
rakblad.
sandpapper.
stark etanol, Everclear, Heet gasledningen frostskyddsvätska, Bacardi 151.
metall bas för kök "ättikslag burk lock".


1.
Rengör eller tömma burkar du kommer att använda.
Om du använder nya burkar sand färgen från undre halvan innan du öppnar dem
2.
Använd ett rakblad för att minska ner på burkar bort ungefär en centimeter upp. plats rakkniv på en stark yta som en bok eller skruva fast den på en träbit.
3.
Borra fylla hål i mitten av en av de kan bottnar du just har klippt. Använder mig av ett 5 /64 borr för påfyllningshålet. Det kan vara lättare att göra detta steg före kapning burkar om du donot har en borr genom att hamra och borttagning av en spik i den.
4.
Ta kan med filler hål i den och placera den på botten av en oöppnad kan och vrida den runt med stil ut i kanterna för att göra det lättare att montera i nästa steg.
5.
knepiga delen. Join
både burkar tillsammans på öppna ändar. Du kan klippa lite shims ur en av de överblivna burkar, använda den för att arbeta i burkar tillsammans. Applicera lite tryck LIST ansluta sig burkar och se till att de jämnt har anpassats. gång burkar förenas peka dem på en bänk för att arbeta in dem i varandra.
6.
med en borr eller liten avslutande spik, borra en rad hål jet runt kanten på den sida som har påfyllningshålet på det ungefär 1 /4 tum ifrån varandra.
Kaminen är klar.
7.
Placera kaminen ovanpå en metall sköld som en bränd kaffe kan. Fyll ugn med bränsle "Everclear eller Heet". placera ett öre över fylla hålet. Häll några droppar av bränsle ovanpå penny och runt basen på kaminen. Lätt brännolja, vid foten av kamin att låta kaminen värms upp lågan skulle arbeta och antända ångor lämnar jetplan.

tips och varningar


  • Gör en bas av ett gammalt kaffe kan för att stödja en gryta eller kastrull att använda för att koka vatten
  • Har gott om gamla burkar runt om din spis veck LIST förbinder bitar
  • Alkohol brinner clearish blå du inte kan se någon öppen låga LIST den lyser om de används i solljus.
    Previous:nothing
    Next:hur man handskas med våren feber
    
    Copyright © 2011 give2all.org