välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör ett avtryck fossila

Postad av : Ulf Friberg

Imprint fossil är resultat av fotspår och av vegetabiliskt eller animaliskt kvarstår. Resterna har fastnat i sten, vissna helt och sedan upplöst bort. Avtrycket fossil är en permanent ihålig kopia av dessa lämningar och visningar Skriv ut.
Du och dina barn kan göra din egen prägel fossil med små plastleksaker som dinosaurier eller andra djur, snäckor eller ens ditt barns handavtryck

Du behöver:.
Clean, tomma mjölkpaket
Sax.
Vaselin.
Stor skål.
Vatten.
Ren sand.
Gips.
Sked.
Pensel.
Objekt för att göra avtryck.


1.
Använd sax för att klippa av ena sidan av mjölkkartong. Denna ruta kommer att fungera som en form för att göra din fossil. Smeta alla insidan av mjölken kartongen med vaselin.
2.
Häll flera koppar sand i en stor skål. Tillsätt tillräckligt med vatten för att helt dämpa sanden, och rör om väl. Blötlägg inte sanden eftersom du behöver det för att hålla ihop och stelt hålla sin form när du trycker på föremål i den.
3.
Firm våt sand i mjölkkartong tills det är ca 2 /3 full. Slät ovansida sanden med fingrarna så att det är nivån.
4.
Tryck objekt som du vill skapa fossil av cirka u00BC tum djupt i sanden. Dra de objekt rakt uppåt för att ta bort dem. Inspektera intryck du har gjort i sanden yta. Om du inte gillar dem kan du fast i sanden på plats och försök på nytt.
5.
Blanda gips enligt anvisning på förpackningen. Omedelbart hälla blandningen över avtryck i sanden för att täcka dem helt, upp till ca 1/2-inch djup. Jämna ut ytan med en sked.
6.
Låt gipset torka enligt instruktionerna på förpackningen, vanligtvis runt 30 minuter.
7.

Skala mjölkkartong bort. Det bör lossnar lätt. Använd en torr pensel för att avlägsna kvarvarande sand från fossil.

    Previous:nothing
    Next:Hur konvertera 30 milliliter till gram
    
    Copyright © 2011 give2all.org