välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör kopior av djurspår

Postad av : Charlotte Wannberg

Djurspår är inte bara vackra på sitt sätt, de också kommunicera mycket om vilken typ av djur har gjort dem, vad djuret gjorde när han flyttade och vad storleken på djuret. Göra robust, permanenta kopior av djurspår kräver användning av ett plåster blandning som måste in i spåret

Du behöver:. .
Gips
Vatten.
Kartong remsor.


1.
Hitta en passande låt som är relativt fri från skräp. De flesta spåren kommer att ha några skräp i dem, och rensa bort det kan ha en minimal inverkan på formen på spåret. Titta runt på en bana som få blad, pinnar och stenar i den för bästa effekt.
2.
Försiktigt rensa ut allt skräp som är i spåret. Undvik att röra vid kanterna på spåret eller kommer du att förstöra form. Istället blåser bladen ut om möjligt och försiktigt plocka ut några stenar och kvistar, en i taget.
3.
Använd tunna kartong remsor för att göra en barriär runt banan. Tryck försiktigt kartong i marken hela vägen runt banan. Använd ett gem eller undersökning band att hålla kartong remsan på plats.
4.
Blanda pulveriserad gips med vatten till en tjock plåster pasta. Blanda två delar gips med fem delar vatten.
5.
Häll gips blandningen i spåret. Häll långsamt för att undvika bubblor i gips. Häll nog gips i spåret för att göra rösterna minst 3 /4 av en tum tjocka. Större spår ska vara tjockare för att hålla dem från att bryta.
6.
Låt gips i djuret banan i minst en halvtimme för att den ska torka. Om spåret är mycket stor och gips är tjock, låt det en till två timmar att torka.
7.
Ta bort kartong ram för att ta ut plåstret ur spåret. Detta tar bort spåret rösterna på en gång och förhindra brott. Låt spåret sitta ifred några dagar att härda. Även om det är helt torr kan det fortfarande vara något formbara.
8.
Använd en gammal tandborste med mjuk borst borsta bort återstående smuts och skräp borta från banan när den har härdat. Du kan måla spåret att göra det mer dekorativa eller visa det som det är. Om gips gjutna del av bakgrunden längs med banan, kan du måla bara spåret eller bakgrunden för att ställa in låten från resten av plåstret.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör fågelfrö cookies
    
    Copyright © 2011 give2all.org