välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man handskas med våren feber

Postad av : Valon Istrefi

Solen har just börjat topp det väg ut igen, gräset börjar visa, det är fortfarande lite kyligt, men du är döende att få utanför och föryngra dig själv. Det bara inte verkar vara tillräckligt med tid! Här är några idéer om hur man hanterar din Spring Fever

Du behöver:
Yourself
. Beredskapen att ta time out i dag.
.
Ett kreativt sinne!.


1.
Plocka upp din favorit roman, en tidskrift eller tidning och ta det utanför att läsa idag! Hitta en bekväm plats i den nyligen visade gräset och tillbringa minst en timme läsning!
2.
Vilken är din favorit sommar dryck? Saft, iste, öl, etc. . . vad det än är, det är inte för tidigt att bryta ut det! Ta en drink och en vän för en utomstående rendezvous.
3.
Ta en kamera, och ta en promenad, tar kort på alla de saker våren gång du ser! Bra idé för en användning för alla dessa bilder? Ta den nya fjädern inuti med dig!
4.
Öppna dina fönster och dörrar! Om du bara inte har tid att gå utanför, låt den fjädrande-ness komma in till dig och fräscha upp ditt hus!
5.
Hitta en ny vän . . . ett djur en som är! Sätt några frön utanför din bakdörr, eller lite nötter, och låt luddiga varelser njuta av våren också! Kanske kan du hitta en ny hobby i att titta på dem!

Tips och varningar


Var
  • kreativ, gå utomhus på något sätt, form eller form, och ha kul!
  • Var försiktig! Ingen vill ha ett kall vår tid, så när du är utanför om det är riktigt varmt ute, ta med en varm tröja, och vänta på flip flops!
    Previous:nothing
    Next:hur man volontär på en ekologisk gård
    
    Copyright © 2011 give2all.org