välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan bli av getingar från fågelholkar

Postad av : Magnus Ekblad

Hornets kan förvärras runt fågelholkar. Inte bara kommer de att hålla dig borta från att njuta de små fåglarna, men de kan skrämma kolibrier också. I ett fall har en kolibri spetsade en bålgeting på näbben och sedan dog av att inte kunna få det till foder. Det finns några enkla lösningar folk har använt för att bli av med getingar

Du behöver:. .
Vegetabilisk olja
Sötad färsen.
Getingfälla.
Ivory tvål.
Plastnät.


1.
Gnid vegetabilisk olja över utfodring hamnar. Detta håller Sweet Sugar vatten från att samla på utsidan av matare. Det är ofta denna sötma som lockar Hornets i första hand.
2.
Installera liten maska vakter över de hamnar att hålla Hornets från att komma in i socker vatten. Du kan köpa dem eller göra egna av plast lök nettning som du varmt lim på plats. Den kolibrier kan fortfarande sticka näbben igenom, men Hornets kommer inte få in
3.
Umgås en geting fälla nära fågelbordet. Det finns flera sorter. Ställ in den så tidigt på våren som möjligt innan Hornets börjar bo i närheten av kolibri mataren.
4.
Ge Hornets sin egen föda. De verkar föredra protein, så anges några sötad malet kött från kolibri mataren för att locka dem.
5.
Gnid Ivory tvål under foten av kolibri matare. Det verkar finnas något i tvål som stöter bort Hornets och andra flygande insekter, hålla dem i schack.

tips och varningar


  • Håll feeder väl rengjord.
  • Hornets kan ge en otäck sting, så var försiktig.
    Previous:nothing
    Next:hur du gör din egen kristaller
    
    Copyright © 2011 give2all.org