välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan locka fåglarna på gården

Postad av : Stefan Svensson

Oavsett om du har barn du vill undervisa om fåglar eller bara älskar att titta på dem, tar det inte så mycket pengar eller att locka till sig fåglarna på gården
1.
först lägga ut en fågelbordet eller två. Jag vet att detta låter självklart men många gör det ovanliga och glömma det uppenbara. Solrosfrön och talg tenderar att vara de mest effektiva i min erfarenhet. Men om du har små barn kanske du vill hänga girlander av små bitar av torkad frukt, nötter och popcorn så att barnet kan se vilken mat fåglar gillar mest och kan bidra till att göra kransen.
2.
Nästa lämna ut lite fat med vatten. Detta ger fågeln vatten och en plats att bada. Plus att det ger dig några bra underhållning att titta på fågeln bada och leka i vattnet.
3.
Nu skapa högar av små kvistar runt gården. Detta ger fåglarna material för sina bon, en plats att spela, och en anledning att stanna på gården. Den begränsar också risken för ett bo i din trädgård så att du och din familj kommer att få se underbara lilla fåglarna. Även ser inte röra fåglarna eller störa dem.

tips och varningar


  • Se till att inte jaga eller försöka röra fåglarna. Istället vy för en distans och titta på dem samtidigt som de fick sin integritet och trygghet.
    Previous:nothing
    Next:hur man läser framtiden i teblad
    
    Copyright © 2011 give2all.org