välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man ska leva i en skåpbil

Postad av : Stefan Svensson

Living alternativt har en romantisk ånga om det. Det finns hårda verkligheten efter grumlig skepnad, och det heter, "att vara realistisk. " Om du vill bo i bilen, du kommer att behöva göra förberedelser. Här är en praktisk guide för att köra väg-mindre gick omkring på

Du behöver:.
Kör van
. Underhåll.
Camping leveranser.
Massor av mat.
Liter vatten.


1.
Pimp ut bilen. Ta ut baksätet. Vrid den till en sval lounge. Lägg till en liten barnsäng eller säng. Du kommer att behöva termiska filtar och en kudde. Även sätta en liten matta i där, eftersom botten kan bli smutsig från dina skor. Lägg fönster gardiner, det ska hjälpa till när solen går upp innan du-se bara till att den inte blockerar bilder. Och dekorera det hur du vill, eftersom det är din van!
2.
Lager alla camping leveranser. Agera som du är camping i skogen. Ta nödvändigt icke-hållbara livsmedel. Ta toalettartiklar, våtservetter desinfektionsmedel och en handduk. Du behöver kannor vatten, en sovsäck för 15 grader eller mindre temperatur. Du vill ha en portabel grill och tillbehör matlagning. Se också till att bringa lite C-vitamin minst, örter och första hjälpen. Think-camping när du gör detta.
3.
Gör din bil soldrivna. Tja, behöver du inte. Det är en stor investering, men vore det inte coolt? Även om den kunde köras på bio-diesel, eller om du omgjord din van i ett vattenkraftverk raketen, som skulle vara söt. Om inte, kom ihåg att åtminstone behålla din van. Nya däck, toppad bränslen, en motor som driver och konstant reparationer kommer att krävas. Detta är ditt hem, och det är snart allt du har.
4.
Hitta ett sätt att tjäna pengar. Ta med en bärbar dator om du kan, som har trådlöst. Skriver bloggar att räcka dig själv, om det är möjligt. Om det är, låt mig veta och berätta hur du gjorde det. Arbete på tillfälliga jobb som du resa. Gör smycken du kan sälja på gatan. Ta bilder. Håll upptagen med fritidsintressen som kommer att hålla dig och din van igång. Detta är din dröm, men du kommer att behöva arbeta för det.
5.
Bli vän. De kommer att vara din livlina ibland. Du kan åtminstone soffa-hop för rekreation, eller åtminstone använda deras dusch. Var inte rädd för att chatta med lokalbefolkningen. Det blir bra att veta runt. Under tiden du är parkering din van, komma ut och gå runt. Träna upp din sociala kompetens. Njut av dig själv. Unna dig själv. Även om du lever som en eremit, du är fortfarande människa trots allt.

Tips och varningar


  • Du kan inte köra på tom, bra karl . Kom bara ihåg att.
  • Du kommer att ställas inför ett liv utanför städerna bostad. Det blir extrem till en början.
    
    Copyright © 2011 give2all.org