välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man spåra shuttle NASA

Postad av : Valon Istrefi

Ni vet alla astronauter. Du vaknade tidigt för att titta på shuttle lanseringen. Du såg förvånad medan en NASA rymdfärja klättrade tusentals meter upp i luften i yttre rymden. Vad händer nu? Nu kan du spåra shuttle medan den cirklar genom rymden. Detta är bra för både barn och vuxna. Det är något fantastiskt om att titta på ett flygplan flyga genom rymden som det ser tillbaka på detta hem vi kallar jorden. Följ dessa steg för att följa och spåra NASA rymdfärjan
1.
Först måste du hitta en webbplats som spårar bana rymdfärjan. Det finns en länk till en rymdfärja tracker i resurser på den här sidan. Öppna ett nytt fönster och klicka på länken utrymme shuttle tracker.
2.
Härifrån kan du spåra var rymdfärjan är på. Det kan vara som kretsar runt jorden eller det kan vara dockad vid den internationella rymdstationen, ISS. Om rymdfärjan är dockad vid den internationella rymdstationen, du kommer inte se mycket rörelse från rymdfärjan.
3.
Du kan följa när rymdfärjan är och vad kontinent det är kretsande över. Detta är en stor interaktiv aktivitet för skolbarn och även vuxna. Att veta exakt var rymdfärjan är i omloppsbana runt jorden sätter saker i perspektiv. En minut att rymdfärjan är dockad på plats i USA och 30 minuter senare är det över Afrika.

    Previous:nothing
    Next:hur man njuta av våren billigt
    
    Copyright © 2011 give2all.org