välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

tillverkningsprocessen för pappersindustrin

Postad av : Annika Hultén

Papper är material gjord av växtfibrer, oftast av träd. Papperet beslutsprocessen använder nya och returpapper fibrer och bearbetar dem till nya papper för böcker, skriva, kartong och andra användningar

Källor

Råvaror från papper kommer från träd. De skördas från en skog eller träd gård dras av lastbil till pappersbruket. Andra källor av papper material ingår skrot trä från sågverk och återvunnet papper som samlas in från kontor och bostäder.

Pulping

Veden är fragmenterat till flis och skickas till massa scenen. Där trä blandas med strimlat papper och separeras fibrerna i en vattenlösning. En blandning av lövträd och barrträd träd används för att få rätt blandning av fibrer.

Torkning

Massan sprutas på en tråd skärm, som dränerar vattnet medan fibrerna. Kände omfattas rullar trycka ner och tvinga ut mer vatten. De är sedan rullade genom varma valsar att torka papperet ännu mer. Glans kan tillsättas för att göra papper mer färgsprakande. Papper görs sedan till gigantiska rullar. Det rullat papper kan senare kapas till mindre storlekar för olika ändamål.

    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar varians miljö
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org