välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör ett enkelt battlebot

Postad av : Magnus Ekblad

Battlebots fortsätta vara en populär hobby någonsin känsla explosionen av fenomenet i slutet av 1990. Dessa robotar är utrustade med vapen, så att de kan slåss med varandra i en arena för sport. Battlebots är inte sant robotar i traditionell mening, eftersom alla deras rörelser styrs via fjärrkontroll av en människa. Ett stort utbud av möjligheter finns att skapa ett obegränsat antal olika utrustade robotliknande soldater, och du kan skapa en enkel battlebot med endast en liten griffeltavla av grundläggande förnödenheter.

Du behöver:
Hjulbas
. Mottagare.
Controller.
Servon (2).
Nickel-kadmium eller bly-syra batteri.
Professionell styrka lim.
Kardborre.
Dual-lås band.
Liten trä log.
Skruvmejsel.


1.
Bärgning delar till din battlebot bruk av befintliga radio-styrda enheter. Skrapa ned en gammal radiostyrd bil, hämtning och avsättning av den överflödiga plastbitar. Den bly-syra eller nickel-kadmium batteri som driver din RC bil kan användas för att driva din battlebot, även om nickel-kadmium batteri är mer effektivt. Se också till att rädda de två servon (motorer) som driver din RC bil, samt mottagaren och controller combo. Regulatorn kommer att ge radiostyrda rörlighet för din battlebot, och mottagaren är kretskortet att fjärrkontrollen kommunicerar med.
2.
Bort eventuella ytterligare bitar i RC-bil och lägga dem åt sidan, vilket innebär att endast de kala hjulbas. Du kommer att bygga här. Fäst två bitar av kardborreband och hjulbasen, en till högst upp i mitten av basen och den andra till undersidan av hjulbasen. Använd professionell styrka lim att fästa kardborreband.
3.
Fäst mottagaren till bit av kardborrband på toppen av hjulbasen, och sedan bifoga batteriet till kardborre pjäs på botten på.
4.
Fäst de två servon och hjulbasen. Placera varje servo i utkanten av basen på motsatta sidor av varandra. Fast dem och hjulbasen med dubbla lås band.
5.
Wire komponenterna till mottagaren. Mottagaren har kanaler på sitt slut att rymma ledningar för de olika komponenterna. Ta två-ledare batteri bly och skjut in det i kanalen listad som "Batt" eller "Battery", beroende på mottagarens modell.
6.
Wire de två servon till direkt angränsande kanaler på mottagaren.
7.
Lägg till några destruktiva makt till din battlebot. Ditt val av vapen är din egen, även om en enkel lösning är en ramma vapen. Använd professionell styrka lim att fästa en liten trä stock till din battlebot s hjulbas. Alternativt kan du fila ner till slutet av en stjärnskruvmejsel till en vass spets för att skapa en punktering vapen för din battlebot.
8.
Slå på styrenheten för att testa rörligheten för din battlebot. Lägg alla dekorativa element till bot som du tycker passar.

    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org