välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

cricket gården sängkläder & avel

Postad av : Annika Hultén

Huset cricket (Acheta domesticus) är en enkel-till-ras cricket arter som i stor utsträckning odlas av reptil och fågel djurhållare för att användas som levande föda. En cricket gården gör också ett utmärkt projekt för barn som syrsor är aktiv och lätt att hålla samtidigt som det är ren och kvittrande när den förvaras i rätt förhållanden. De flesta stora djuraffärer säljer levande syrsor som du kan använda för att börja en syrsa gård

Container

För bulk cricket uppfödare, en ogenomskinlig, 30-gallon är Plastförpackning en idealisk cricket gårdsmiljö. Det måste ändras med luft hål i toppen och sidorna täcks med fin gasväv limmas på plats med silikongummi. För ett barn cricket gården, låter en 20-liters glas eller plast akvarium med tättslutande lock i cricket beteende som skall iakttas. En remsa av blank förpackning tejp eller en rad med utsmetad vaselin runt toppen på insidan av behållaren kommer att hindra syrsor från att klättra på locket. Om gården hålls vid en temperatur på mer än 70 grader Fahrenheit, ingen extra värmekälla behövs, men en värmelampa på ena sidan av behållaren kommer att göra insekter växa snabbare.

Sängkläder

Kartong ägg lådor staplade löst på högkant så att syrsorna att röra sig fritt och ger massor av skydd. Lägg inte ägget lådorna horisontellt som död syrsor kommer fastna och ruttna, uppmuntra sjukdom. Newspaper klungade upp lösa bollar är ett annat utmärkt sängkläder ämnen, som det är cylindriska toalettrullar. Journalpapper med potentiellt toxiska färgade bläck bör undvikas

Substrat

botten av behållaren kan lämnas nakna eller täckta med ett tunt lager grov sand för att absorbera överflödig vätska. Ett tjockt lager av sand eller annat underlag kommer att uppmuntra kvinnliga syrsor att lägga sina ägg där istället för i ett särskilt föreskrivet container och kommer också att fälla överbliven mat och döda syrsor.

Mat

Torr, kalciumrika kyckling mat formulerade för ägg lager är en idealisk basföda, men hela korn av spannmål eller torr hund eller katt mat är också lämpligt. Detta bör kompletteras med färska gröna blad som sallad, och rotfrukter som morötter och potatis skuren i små bitar. Kompletterande livsmedel bör vara fuktig, men inte mjukt nog för att röta och producera lukt. Om dina syrsor är att användas som livsmedel källan ska häfta torrfoder blandas med ett lämpligt vitamin-och mineraltillskott. Vatten skall finnas i grunt behållare med fuktad bomull att förhindra att syrsorna från drunkning.

Underhåll

En cricket gård behöver rengöras grundligt ut varje några dagar för att ta bort överbliven mat och alla döda insekter. Byt sängkläder minst en gång i månaden eller när det börjar se smutsiga. Vatten ska bytas varje dag och behållaren misted som en del av underhållet.

Avel

Ge en plastbehållare full av fuktig kompost eller fin sand när du har vuxna, bevingade syrsor i din gård. Honorna kommer att söka detta och lägger sina ägg i substratet. Efter några dagar behållaren kan tas bort, täckt och vänster i en varm plats till små, baby syrsor kläcks. Dessa kan sedan användas för att starta en ny cricket gården eller läggas tillbaka till den ursprungliga behållaren.

    Previous:nothing
    Next:zebra egenskaper
    
    Copyright © 2011 give2all.org