välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger en robot för Robot Wars

Postad av : Jeanette Morales

Eftersom miniatyrisering av konsument-grade elektronik, har tävlingar som Robot Wars urkärnade grupper av nybörjare ingenjörer mot varandra i en brutal, vinnaren tar allt förstörelse derby för att avgöra vem som har konstruerat det mest dödliga fjärrstyrd gunstling hittills.

medan mer komplicerade robotar är mycket svårt att skapa och kräver massor av tid, kunskap och kapital, är en fjärrstyrd Robot Wars robot faktiskt ganska enkel i sina funktioner, och kan skapas genom en beslutsam hobby i ett hem verkstad med delar från någon välsorterad hobby butik eller järnaffär.

Du behöver:
5-kanals fjärrkontroll hjulbas w /fjärrkontroll
. Strömförsörjning.
Lödkolv.
2 procent silver.
Vapen w /monteringsdetaljer.
Armored bostäder w /anslutning hårdvara.


1.
Montera nätaggregatet på baksidan slutet av hjulbasen med den medföljande hårdvaran.
2.
Anslut och löda den positiva effekt trådsmatning utgång till fjärrkontrollen (RC) kretskort positiva ingång. Anslut och löda den negativa kabeln till RC kretskortet negativa ingång. Fyra kanaler i RC kretskortet fattas nu, den femte är för ditt vapen
3
Mount ditt vapen val (vanligtvis en hammare, sågblad, eller bläddra spak) till. . framsidan av din robot, mellan framhjulen. Var noga med att säkra vapnet ordentligt med den medföljande hårdvaran, eftersom ingen del av din robot uppehåller mer effekt skada än vapnet.
4.
Löd vapnets makt som matas in i femte kanal RC kretskortet, positiv till positiv och negativ till negativ.
5.
Täck din robot med ditt val av bepansrade bostäder, och säkra den. Populära val för Robot Wars robotar omfatta stål, trä-förstärkt aluminium och titan.
6.
Testa din robot funktioner genom att vrida på fjärrkontrollen och försöker var och en av robotens fem funktioner i sin tur , framåt, bakåt, vänster, höger och vapen. När du har visat att samtliga dessa funktioner fungerar, försök att kombinera dem på olika sätt att skapa you robot unika stridsteknik.

Tips och varningar


  • Robot Wars robotar är notoriskt farliga skapelser, särskilt utformade för att orsaka skada. Utnyttja ordentlig försiktighet vid att bygga och driva en för att undvika skador.
    
    Copyright © 2011 give2all.org