välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Louisiana biodling förordningar

Postad av : Jan-Olof Stoor

Du behöver: Tyg
matkassar
. Återanvändningsbara vattenflaska.
Återanvändbara kaffe mugg.
Säker skaldjur listan.

I Louisiana bigården och statligt register, avdelning 7, Del XXI, kapitel 25, en biodlare är någon "person, företag eller bolag, som äger eller har ansvar för en eller flera kolonier av bin. " Dessa föreskrifter anges statliga regler om att hålla bin och ge information om olika tillstånd och intyg som krävs för olika biodling praxis.

Krav för registrering

Innan vidta eventuella honungsbin eller tillhörande utrustning i Louisiana, och i varje fall på eller före 1 oktober varje år måste varje biodlare registrera alla sina bisamhällen eller bigårdar med kommissionären. Därefter vart biodlare är registrerad som en klass A eller klass B tillståndshavaren. Behörighet för en Klass A-tillstånd beror på att vara en hemvist i den stat eller har innehaft ett klass B tillstånd för tre år i följd utan kränkningar. Avgifter för registrering beräknas efter hur många bisamhällen biodlaren kontroller eller äger

handelsvillkor

Registreringen tillstånd inte har rätt biodlaren att propagera och sälja bin. För detta, är en plantskola certifikat Tillstånd krävs. Ansökan om detta tillstånd måste lämnas in senast i februari 1 varje år, denna ansökan skall tillhandahålla en karta som bekräftar platsen för varje bikupa som bina ska flyttas eller säljas. Certifikat utfärdas för registrering skall inte tillåta innehavaren att sälja bin eller reglerade föremål som föreskrivs med ett kontrollintyg. För att äga rätt att köpa och sälja vidare i plantskola, är en Nursing Stock Dealer Tillstånd krävs tillstånd.

Inspektioner

Under Louisiana State lagstiftning har alla avdelning ombud som har tillstånd att arbeta på en statlig egendom i syfte att inspektera alla honungsbin och tillhörande utrustning, förutsatt att det finns sannolika skäl att föreslå att det har funnits bigården lag kränkningar eller att bin eller utrustning kan vara infekterade med någon smittsamma eller infektiösa sjukdomar. Om agenter hitta bevis för att alla kränkningar eller sjukdom, det är rutiner som måste följas av biodlaren för att lösa situationen, till exempel kan en karantän införas och en tid som att få sjukdomen under kontroll innan en andra inspektion utförs.

Bee Transporter

Alla biodlare i besittning av ett giltigt Ett tillstånd kan fartyget honungsbin och som används eller begagnade utrustning för biodling i delstaten Louisiana, förutsatt att den åtföljs av ett kontrollintyg. Kontrollintyg utfärdas endast där bigården är inte i karantän och har avlagt en årlig kontroll, godkänt betyg ska bigården vara fri från amerikansk yngelröta infektion och har några andra sjukdomar under kontroll.

    
    Copyright © 2011 give2all.org