välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Sibley identifiering av fåglar

Postad av : Camilla Näslund

Sibley identifiering av fåglar är döpt efter David Allen Sibley, som arbetade i över 12 år för att skapa en guide för att identifiera fåglar. Sibley ville att hans guide ha illustrationer av alla de fågelarter samt eventuella variationer i fjäderdräkten. Han ville ritningarna för att visa bottnen bild av varje fågel samt utsikten från toppen. Hans unika guide låter fågelskådare att enkelt identifiera och jämföra olika arter

Layout av Sibley's Guides

Ett gemensamt drag för Sibley s fågel guider är layouten. Arter presenteras i en lodrät kolumn på varje sida. Högst upp är en bild av fågel i flykten. Under bilden finns bilder på olika vinklar av fågeln, följt av en beskrivning av fågelns rop --- det brus som fågeln gör --- och en karta över de områden fågeln lever. Läsare får skanna överst på varje sida för att matcha bilder och nedåt i kolumnen för ytterligare information. Sibley identifiering av fåglar metod möjliggör även jämförelser av fåglar.

Första Sibley Guide

Sibley först publicerade guide under 2000, och har sedan dess blivit ett måste för fågelskådare. Guiderna innehåller mer än identifikation. Sibley omfattar sådana viktiga frågor som att få igång som en fågelskådare, letar efter ledtrådar livsmiljö och hur en fågels fjädrar kan variera beroende på ålder och årstid. . Guiden hjälper läsaren att upptäcka de olika ledtrådar som leder till en positiv identifiering av en fågel

brett utbud av innehåll

"The Sibley Guide to Birds" omfattar 1. 200 arter av fåglar: 550 östliga arter och 650 västra arter. Där finns detaljerade ritningar av varje fågel --- minst sex illustrationer per fågel. Bird beskrivningar är tydliga, detaljerade och --- till skillnad från vissa andra fåglar identifiering resurser --- innehålla information om fåglarnas livsmiljö och beteende. Kartor som ingår är de mest aktuella och korrekta tillgängliga.

Jämförelse med andra riktlinjer

Det finns många skillnader mellan Sibley's fågel identifieringar och de andra fågel guider. Några av Sibley böcker finns som små, spiral-bundna bärbara datorer som kan utföras lätt in i fältet. Illustrationerna av Sibley är mer omfattande än andra guider, som visar varje fågel i stadier av flygningen och beskriva skillnader i fjäderdräkten vid olika tider på året och i olika typer av väder. Den innehåller färgkodade kartor så att du kan begränsa dina val efter region.

Olika Sibley guider tillgängliga

Sibley's böcker är "Vägledning för fågellivet och beteende", "Fågelskådning Grunderna", "Den nordamerikanska Fågel guide" och "Fåglar i östra Nordamerika. "

    
    Copyright © 2011 give2all.org