välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Toucan fågellokaler

Postad av : Jan-Olof Stoor

Den Toucan är en typ av Neotropical fågel med en mycket stor, färgglada räkningen. Enligt Honolulu Zoo, är den största arten av Toucan cirka 25 inches i längd, medan den minsta arten är ca 14 inches lång. Fåglarna "färgglad räkningar utgör ungefär en tredjedel av sin längd. Tukaner äter mestadels frukt, men också konsumerar några ägg, insekter, ödlor och inbäddad fåglar. Dessa lekfulla fåglar åtnjuter ofta spel i deras trädtoppen livsmiljöer

Du behöver:.
En liten behållare med ditt val.
Grus eller små stenar.
Kol för akvarium filter.
Krukväxtjord.
Små anläggningar, till exempel örter.
Sphagnum mossa.
Dekorativa stenar eller keramiska figurer.
Ätpinnar eller tjock tråd.

intervall

tukaner kan hittas i tropiska och subtropiska skogar i östra Sydamerika och i Centralamerika. De flesta tukaner lever i Argentina, Paraguay och Brasilien, men några finns så långt norrut som södra Mexiko och norra Colombia. Venezuela och Belize är också hem för några arter av Toucan.

Flockar

tukaner tillbringar större delen av sin tid i spretiga flockar. Deras grupper är i allmänhet inte väl organiserad, hur flockar av gäss eller liknande fåglar kan vara. Dessa flockar är generellt ligger högt i trädtopparna. Fåglarna hoppa från gren till gren, flyger bara när avståndet är för stort och bada i regnvatten som fångats i träd håligheter.

Häckande

Toucan bon i hål i trädstammar och trädgrenar. Två till fyra ägg läggs i en ofodrad hålighet. Bottnen kan komma undan med Regurgitated frukt och fröer eller träflis. Båda föräldrarna dela inkubation uppgifter, men tillbringar mycket tid på det. Tukaner inkubera sina bon för endast en timme eller så på en gång, och ofta lämnar äggen avslöjats. Föräldrarna ger ungarna med frukt tills de är ungefär åtta veckor gamla.

Coloration

tukaner "ljusa färger kan visas att sticka ut, men faktiskt fungerar som skyddande färg i skogens tak. Ljuset under bladen är brokig och skift ofta, vilket skapar fläckar av ljus och mörker. Tukaner ha markeringar som efterliknar dessa fläckar. Men lägger de inte mycket ansträngning att försöka dölja-i själva verket de flesta tukaner göra en massa oväsen och spenderar mycket av sin tid i det fria. De förlitar sig på sin färger när rovdjur är nära.

Migration

De flesta Toucan arterna är ej vandrande, och bor i samma område året runt. Ett fåtal arter reser beroende på säsong, dock. De tillbringar våren och sommaren i fjällnära skogar och sedan flytta till låglandet för vintern och hösten.

    Previous:nothing
    Next:sikahjort kost
    
    Copyright © 2011 give2all.org