välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man hittar min Bushnell antal teleskopet modell

Postad av : Ulf Friberg

Bushnell tillverkar ett brett utbud av utomhus optiska, bildhantering och annan utrustning för jakt, fågelskådning, astronomi, golf och sport åskådare som kikare, tubkikare, hastighet kanoner hastighet, GPS-enheter och teleskop. Människor använder modellnumret på ett Bushnell produkt av många anledningar bland annat att registrera produkten och beställning av tillbehör eller reservdelar. Bushnell teleskop funktion typiskt modellnumret på framsidan av bruksanvisningen, den ursprungliga produktens förpackning och på teleskopet själv. Som ett resultat, hitta din Bushnell teleskopets modellnummer kräver liten arbetsinsats utöver att titta på dessa tre områden
1.
Dra ut din bruksanvisning och kontrollera hela framsidan för ett sexsiffrigt nummer som börjar med siffran "7. " Antalet har normalt ett bindestreck efter de första två siffrorna (t. ex. 78 till 8. 840) och /eller ordet "Modell" framför det.
2.
Kontrollera den ursprungliga produktens förpackning --- fram och bak, sidor och slutar --- för modellnummer. Om du inte längre har den ursprungliga produktens förpackning, hoppa över detta steg.
3.
Plocka upp ditt teleskop noga och titta under basen (om tillämpligt) och på undersidan av teleskopet rör för sex-siffrigt modellnummer.

tips och varningar


  • Om du inte hittar den modellen eller att du arbetar med sliten modell nummer, kontakta Bushnell om ytterligare hjälp.
    Previous:nothing
    Next:Växter & djur i Stilla havet
    
    Copyright © 2011 give2all.org