välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan bli av mikro vägglöss

Postad av : Charlotte Wannberg

Styrning av en befolkning säng bugg är jobbigt. Dessa små buggar är utmärkta på att gömma i intet ont anande platser och är mest aktiva på natten, vilket gör dem ännu svårare att utrota. Svår infestationer kan kräva professionella tjänster, varav många finns tillgängliga. Dessa små buggar gör comeback och ofta rider rycket på olika poster för att få tillgång till ditt hem. Gemensamma punkter som bebos av vägglöss omfatta begagnade möbler, särskilt madrasser, hotellbäddar och resväskor efter vistelse i ett angripet område. Trots livnär sig på blod däggdjur, är vägglöss inte känt för att överföra sjukdomen

Du behöver:. .
Kraftigt vakuum
Caulk.

Gör-det-själv Management Methods


1.
Ta bort alla röran. Vägglöss kommer gömma sig i röran tills natten när de dyker upp för att äta deras nattliga måltid.
2.
Dammsug rummet ordentligt med ett kraftigt vakuum. Mål i sömmarna av madrassen, socklar, gardiner och mattor. Ånga rengöra mattor och madrasser för ytterligare effektivitet.
3.
Rengör alla sängkläder och linne. Tvätta dessa poster i varmt vatten och torka. Scrub socklar, fönsterbrädor och väggar.
4.
Caulk alla sprickor i väggar och runt fönster. Vägglöss är mycket små, och använder små hål för att resa från rum till rum. Andra vanliga gömställen innehålla hål i väggar där ledningar och kablar passerar genom.

Tips och varningar


  • Professionella tjänster omfattar kommersiell värmare och professionella behandlingar insektsmedel. Kommersiella tjänster värmare värmer ett rum till 130 till 140 grader Fahrenheit i två till tre timmar. Värmen dödar äggen och vuxna. Ett rum kan också kylas på 32 grader Fahrenheit i flera dagar.
  • Köpa en ny madrass kan krävas för måttlig till svår infestationer tillsammans med städning det angripna området noggrant.
  • Många over-the-counter insektsmedel anspråk på att vara effektivt mot vägglöss men rekommenderas inte.
    Previous:nothing
    Next:Hur absorbera vattenväxter föroreningar?
    
    Copyright © 2011 give2all.org