välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man skyddar och bevarar sköldpaddor läderbaksida havet

Postad av : Magnus Ekblad

Den läderbaksida havssköldpadda är en av de största och mest långlivade arter i den marina sköldpaddan familjen. Läderbaksida havssköldpaddor ur ägg på land, sedan göra en svår och farlig resa ut till öppna havet. Som vuxna kan de flytta tusentals miles varje år i ett försök att hitta kompisar och nya platser att lägga sina ägg. Båda dessa långa resvanor sätta sköldpaddan läderbaksida havet på en hög risk, och de anses vara utrotningshotade. Tyvärr är de flesta av riskerna för leatherbacks är människan orsakade, eftersom de saknar naturliga fiender som vuxna. Det finns några olika sätt som alla kan hjälpa till att bevara och skydda sköldpaddan läderbaksida havet

Du behöver:. .
Cloth matkassar
Återanvändningsbara vattenflaska.
Återanvändbara kaffe mugg.
Säker skaldjur listan.


1.
Recycle någon plast matkassar, plastflaskor eller plastmuggar kaffe. Använd återanvändbara tygpåsar, kaffekoppar och vattenflaskor istället. Genom att göra detta kommer du att hindra plastprodukter från att nå deponier och så småningom i havet. Detta är en av de viktigaste stegen att ta för att skydda och bevara havssköldpaddor, eftersom de ofta fel transparent plast skräp för maneter, deras favoritmat. Om de äter plast, kan de kvävas och dö.
2.
Använd en säker skaldjur lista att endast köpa hållbart fiske. Dessa säkra skaldjur listor finns på nätet från många olika naturvårdsorganisationer och kan skrivas ut och tas till mataffären för att hjälpa till med skaldjur val. Den säkra skaldjur förteckning är avsedd att upplysa konsumenterna genom att låta dem veta vilka typer av fisk tas upp eller fångas på ett sätt som inte dödar havssköldpaddor, som sköldpaddor ofta fastna i fiskenät eller linjer och dö. I huvudsak kan den användas som vägledning för att köpa fisk och skaldjur som inte stör med bevarandet av havssköldpaddor läderbaksida havet.
3.
Bli medlem eller donera till ett ackrediterat havssköldpaddan bevarande organisation eller välgörenhet . Detta bidrar till att finansiera hjälpmedel och medvetenhet för att skydda och bevara leatherbacks. Vissa organisationer har speciella turer forskning volontär där folk kan gå och hjälpa havssköldpaddor i deras frigivning. Normalt är ägg som samlats in från bon och artificiellt ruvade för en bättre lucka takt. Endast en av 1000 havssköldpaddan ungar överlever till vuxen ålder under normala omständigheter. Även med allt detta extra arbete, kan den ta bara detta antal till två eller tre av 1000 överlever till vuxen ålder.
4.
Skydda läderbaksida havssköldpaddan boplatser. Om du bor nära en strand, där leatherbacks är kända för att bo, inte stör dessa boplatser såvida du inte är under ledning av ett ackrediterat havssköldpaddor bevarande organisation. Håll ett vakande öga över bon och ange någon störande boet att polisen, och vissa havssköldpaddor organisationer använder volontärer att patrullera stränderna i detta syfte.

    Previous:nothing
    Next:vad är en grotta cricket?
    
    Copyright © 2011 give2all.org