välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

information om murklor svamp i Ohio

Postad av : Camilla Näslund

Den murklor svamp växer i överflöd på flera av de norra delstaterna i USA De identifieras genom sitt intrikata huva och skarp smak. Ohio är en av de stater där murklor blomstrar. Varje år staten äger händelser arbetar med att identifiera och hur man bäst för att hitta murklor

Tidsplan

I Ohio den bästa tiden för att söka efter murklor svamp är under vårmånaderna. Generellt april och maj är de bästa månaderna, men några finns något tidigare eller senare under året.

Typer

Den vanligaste typen av murklor svamp som finns i Ohio är den gula Morel. Dess vetenskapliga namn är Morchella esculenta och är också känd som den sanna Morel, gemensamma Morel och svamp Morel. Den murklor är en svamp och är en av de mest lätt att känna igen i den ätliga svampar.

Identifiering

Den gula murklor är känd för sin topp. Den har en gråaktig svamp utseende med åsar. Den översta sitter på en vit färgad stam. Den övre eller locket på murklor svamp kan från 2 till 7 cm i bredd, medan stammen kan växa till nästan 4 inches i höjd. Murklor göra varierar kraftigt i höjd och bredd med flera mindre svamp som är mogna för plockning.

Geografi

I Ohio, är den gula murklor vanligtvis hittades nära resterna av döende träd. Döende alm, Cottonwoods och äppelträd är utmärkta ställen att leta efter gul murklor. Murklor kan också hittas i närheten av aska, lönn och träd tulpan. Murklor verkar också vara i överflöd nära resterna av gamla fruktträdgårdar, speciellt om äppelträd gång odlades där.

Varning

Morel svamp är säkra och ganska lätta att identifiera. Men det är en svamp som kallas biff eller den falska Morel. Den falska murklor kan vara mycket farligt på grund av halterna av MMH det innehåller. Det finns några tydliga skillnader mellan den sanna murklor och de falska Morel. Skär svampen i hälften. En sann murklor är ihålig medan biffstek kommer att ha bomull-liknande fibrer inuti. Titta noga på locken. True murklor kepsar kämpar medan de falska murklor är vågigt. Om efter kontroll du fortfarande osäker, inte äta den.

    
    Copyright © 2011 give2all.org