välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

sjöar i Saginaw Texas

Postad av : Annika Hultén

Saginaw räkningar sig ha småstadskänsla med storstadens möjligheter. Beläget i Texas "Dallas-Forth Worth metro urbaniseringen är Saginaw infogad reservoarer skapas genom att dämma treenigheten floden på dess västra sida och en stor naturlig, trädbevuxen sjön på dess östra sida. Med erbjudanden från tunnelbanan Dallas, den väl rankade offentliga skolor och alla sjön och naturen aktiviteter i området, säljer Saginaw sig som ett bra ställe att höja familj.

Eagle Mountain Lake

Tekniskt en reservoar är Eagle Mountain Lake strax nordväst om Saginaw, Texas. Den uppdämda sjön har en stor yta av 8. 738 hektar, och ett maximalt djup av 47 fot. Framträdande arter av fisk i Eagle Mountain Lake är Largemouth bas, Spotted bas, Kanal havskatt, Vit bas och den vita crappie. Det finns få lokala akvatiska vegetation på Eagle Mountain, även om ansträngningar har gjorts på den del av myndigheter för att införa någon.

Lake Worth

En annan tank, är Lake Worth en konstgjord sjö som skapats av invallningen av Trinity floden 1916. Lake Worth är söder om Eagle Mountain Lake, sydväst om Saginaw, Texas, och gränsar till dess västra strand i staden Fort Worth. En populär fiskeplats ger Lake Worth annan rekreation för boende i Saginaw-området, som båtliv, picknick, bad och camping. Lokala lore säger att ett monster, som heter Loch Worth Monster, stjälkar stranden av sjön döda djur. Fysisk beskrivningar sätta vilddjuret någonstans mellan El Chupacabras och Big Foot.

Grapevine Lake

Bort från Worth och Eagle Mountain, nordost om Saginaw, ligger Grapevine Lake. Grapevine, Texas, räkningar sig som ett seriöst attraktion som kombinerar drag av 8000-hektar stora sjön, och gemensamma sjö-och naturaktiviteter som vandring, bad, segling och vattenskidåkning med organisationsnummer sevärdheter temapark som Legoland, ett akvarium, och romantisk semester paket . Sjön har 146 miles från kusten och är omgiven av mer än nio miles från vildmarken spår. Grapevine är också hem för några av Texas "hemodlade vingårdar.

    Previous:nothing
    Next:vad är livscykel kobra?
    
    Copyright © 2011 give2all.org