välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

snappers "kost

Postad av : Annika Hultén

Knäppa sköldpaddor (chelydra serpentina), även känd som snappers, är inhemska till Nordamerika. De finns längs östra kuster Kanada och USA, med vissa arter i Central-och Sydamerika. De bebor sötvattensmiljöer, där de gräver ner sig lera, väntar byte. Knäppa sköldpaddor kan väga 10 till 40 pounds, och växa upp till 20 inches lång. De är notoriskt aggressiva, som har kraftiga käkar och vassa "näbbar" kan orsaka allvarlig skada på person

Allmänt Diet

Fästa sköldpaddor är opportunistiska allätare: De äter allt de har möjlighet att fånga. I allmänhet består de flesta av snapper kost kött, men de kan livnära sig enbart på vegetation vid behov.

Födans sammansättning

Alla växt-och djurlivet i en sköldpadda: s territorium är föremål för konsumtion. Döda och ruttnande djur, fiskar, fåglar kommer, kräftdjur, däggdjur och växter alla lätt konsumeras av knäppe. Knäppa sköldpaddor utfall snabbt på sin mat och, som namnet antyder, knäppa deras käkar stängt på sina byten.

matvanor

Fästa sköldpaddor är mycket territoriella i sin foderplats, och kommer att döda och äta andra sköldpaddor, inklusive sin egen sort. Mindre snappers kan ätas av andra sköldpaddor, stora fåglar eller stora fiskar. Men mogen knäppa sköldpaddor är onda och kommer sannolikt inte att bli attackerad av andra djur.

Riksdagen i fångenskap

I fångenskap bör knäppa sköldpaddor matas en kost som liknar deras naturliga matvanor. Feeder fisk, små kräftdjur, grodor, sniglar och syrsor är samtliga potentiella källor i fångenskap knäppe.

Näringsbehov

Kalcium och vitamin D3 och B1 är nödvändiga för att upprätthålla knäppa sköldpaddor "skal styrka och tillväxt. Kalcium, normalt utläsa från att äta levande växter och ben byte, finns inte i tillräckliga mängder för att hålla sköldpaddan hälsa i fångenskap. Som ett resultat bör snappers "kost kompletteras med kalcium och vitamin D3.

    Previous:nothing
    Next:vad är definitionen av landskapsekologi?
    
    Copyright © 2011 give2all.org