välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

stora eared bat livsmiljö

Postad av : Annika Hultén

Virginia stora ÖRON fladdermus, ibland kallas helt enkelt den stora ÖRON bat, är en nonmigratory fladdermusart som bor i centrala sydöstra USA. Dessa medelstora fladdermöss växa till mellan 3 och 4 1 /2 inches lång och väger endast 0,3 till 9,4 gram. Öron kan göra så mycket som en tum av BAT: s längd. Dessa fladdermöss har ljusbrun till mörkbrun päls och två distinkta körtlar på deras nosar

intervall

Den stora ÖRON bat bor i isolerade populationer i östra West Virginia, nordvästra North Carolina, sydvästra Virginia och Eastern Kentucky. Det kan finnas endast i ett fåtal län i varje stat och anses vara en utrotningshotad art. Den bär stora likheter med sina släktingar, de Ozark stora ÖRON slagträ och de icke-hotade Townsends big-eared bat.

Caves

Denna bat föredrar grottor i Karst regioner --- områden med kalksten berggrund och många sänkor. Den föredrar skogsområden består av antingen bok, lönn och träd odört, eller ek och hickory träd. Under vintern kan fladdermöss finns ide nära entréer av grottor. De bildar täta klasar för extra värme. Under sommaren är den stora ÖRON slagträ former moderskap kolonier i varma områden i samma grottor.

Hot

Virginia stora ÖRON slagträ hotade främst på grund av människans livsmiljö störning. När dessa fladdermöss störs på vintern, gör att resultatet stress dem att förlora reserver av fett. Om en koloni är störd flera gånger under vintern, kan fladdermöss svälta innan deras bytesinsekter blir tillgänglig igen. Honor som blir störda under den mammaledighet säsongen ofta släppa sin unge i grottan golvet eller överge hönshus helt. Buller och ljus är betydande störningar.

Life Cycle

Big-öron fladdermöss är ovanliga i det att de inte flyttar. Istället bor de permanent i grottor. De parar på hösten och honor lagra spermier till våren, gödsling sig kort efter att de kommit ut ur viloläge. En enda valpen är född i juni, och juveniler kan flyga och fånga sina egna mal och andra insekter inom tre veckor. Virginia stora ÖRON slagträ

Överväganden

kan bäst bevaras genom att skydda de grottor där det tillhåll. Turister, spelunkers och utvecklare störa alla dess livsmiljö, som orsakar stress och möjlig död. Begränsa potentiella störningar i månader när BAT varken vård av små eller ide kraftigt ökar artens chanser att överleva.

    Previous:nothing
    Next:Sibley identifiering av fåglar
    
    Copyright © 2011 give2all.org