välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är en grotta cricket?

Postad av : Charlotte Wannberg

Syrsor finns i en mängd olika arter. Fält syrsor är ganska känd, som bor i gräsytor och kvittrar i solnedgången. Dock kan grotta syrsor inte vara lika bekant. Om du stöter på dessa buggar i en källare, säger att de kan tyckas vara en läskig fiende. Men grotta syrsor är ganska fogliga varelser och tenderar att undvika mänsklig kontakt. Cave syrsor är även känd som kamel syrsor, syrsor spindel, och syrsor puckelrygg

Utseende

Kroppen av grottan syrsor falla mellan en halv tum till 1,5 inches lång. Vuxna grotta syrsor är ljusbrun till mörkbrun. Men grotta cricket nymfer, eller nyfödda kamel syrsor, kläcks i en genomskinlig skugga. Den smeknamn kamel cricket och puckelrygg cricket kommer från det faktum att kropparna av dessa buggar har en välvd form på dem, vilket ger en puckelrygg utseende. Benen på grottan syrsor är långa och tunna, även om bakbenen, som används vid hoppning, har en form trumpinne typ.

Habitat

Som namnet antyder, grotta syrsor finns vanligen i grottor över hela USA. De föredrar att leva i områden som är mörk, sval och fuktig. Genom detta sätt kan grotta syrsor också hittas inom områden som ruttnade stockar och under fuktiga löv och stenar. Cave syrsor kan också ta sig inomhus. De tenderar att hålla sig till källaren områden, där lite ljus blir i och luften är svalare. De tillbringar större delen av sina liv i totalt mörker, enligt Saint Louis Zoo hemsida. Journal of Cave och Karst studier nämner att de bo nära grottan öppningar.

Behavior

Cave syrsor i allmänhet inte orsakar mycket problem när man bor i ett hem. Men när kvar i ett hem för en längre tid, enligt Fråga Exterminator, kan de börja tugga på tyg som lagras i en källare, till exempel kläder eller sofföverdrag. Som en försvarsmekanism, kommer de att hoppa mot potentiella predatorer när de konfronteras, inklusive människor. Denna manöver är tänkt att skrämma rovdjur borta, som grotta syrsor har extremt dålig syn och saknar förmågan att bett eller stick. Kvinna grotta syrsor lägger sina ägg i jorden tidigt på våren. Dessa ägg kläcks i genomskinlig nymfer som sedan blir mörkare i färgen.

Diet

Cave syrsor i det vilda är asätare, enligt tidning Cave och Karst studier. De kommer att sluka allt som är inom räckhåll som enkelt kan tuggas, såsom döda insekter, svampar, spillning djur och bär. När du försöker att fånga syrsor, E. S. Levy testade dem för att se hur de skulle reagera på Limburger ost, kattmat, druvor gelé och jordnötssmör. De kommer också att äta blad, papper och andra ruttnande organiskt material, enligt Fråga Exterminator.

Skadedjurskontroll

Camel syrsor är svåra att upptäcka i hemmet eftersom de inte kvittra. De kommer att passera obemärkta tills sett. Den Iowa State University Institutionen för entomologi föreslår laga sprickor i grunden, fönster, dörrar och fasader för att förhindra att grotta syrsorna råkar vandra i. undanröja eventuella avel områden, såsom tegel pålar, stenar, brädor och blad, rekommenderas också.

    
    Copyright © 2011 give2all.org