välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad fåglarna i flamingon familjen?

Postad av : Charlotte Wannberg

Det finns sex arter av flamingos som tillhör Phoenicopteridae familjen. Flamingo utseende skiljer sig av sin ljusa rosa till mörkt rosa fjädrar, långa ben, långa halsar och kurviga kroppsform. Flamingos lever i subtropiska och tropiska klimat i Central-och Sydamerika, Indien, Galapagosöarna, Afrika och Västindien. Den huvudsakliga kost flamingos består av blå alger, artemia, saltlake flugor, larver, mollusker och andra vattenlevande organismer.

amerikanska Flamingos

Några forskare har separerat den amerikanska flamingon i två olika arter: Karibien Flamingo (Phoenicopterus ruber) och den större flamingon (Phoenicopterus roseus). Det amerikanska Flamingo ligger i Västindien kustområden inklusive Kuba, den Yucatanhalvön och Bahamas. Den amerikanska Flamingo är också belägna i norra Sydamerika, södra USA, Afrika och Mellanöstern. Amerikanska flamingor kan bli upp till 5 meter långa och har en 5-fots vingbredd. De väger 5 till 6 lbs. , Med kvinnliga amerikanska flamingos 20 procent mindre än sina manliga motsvarigheter. De bor i områden med grunt saltvatten, kustnära laguner och saltsjöar. Amerikanska flamingor har rosa röda fjädrar och deras sekundära fjädrar är svarta. Amerikanska flamingor har särskiljningsförmåga räkningar som kurvan nedåt, de är beige i botten av räkningen, rosa i mitten delen och svart på spetsen av notan. Amerikanska flamingos i det vilda äter alger, kräftdjur, insekter, kiselalger och blötdjur. En amerikansk Flamingos livslängd på 50 år.

Lesser Flamingos

Lesser flamingos är den minsta av de sex kända fåglarna i flamingon familjen. Mindre flamingor växa upp till 3 meter hög och 31 inches i längd. Lesser flamingos finns i Afrika, särskilt i den södra regionen av Sahara och i Indien, i kust-lera lägenheter och alkaliska salt sjöar. Mindre flamingor ryggar och vingar är fläckiga med röd istället för rosa finns i andra flamingos. Deras räkningar har en röd spets och är mörkrött och deras ben är mörkgrå, mörkare än någon annan fågel i flamingon familjen. Mindre flamingos i det vilda äter mestadels blå alger, men kan äta encelliga organismer och små kräftdjur. Mindre flamingor använda sina fötter att röra lera för att hitta små vattenlevande djur och växter att livnära sig på. Mindre flamingor "livslängd är mellan 40 och 50 år.

Chilenska Flamingos

chilenska flamingos finns i den sydamerikanska länderna i Chile, Bolivia, Paraguay, Argentina och Peru. Chilenska flamingos ibland finns i Brasilien och Uruguay i vinterklimat. Chilenska flamingos är 4 till 5 meter lång, väger mellan 5 och 7 kg. och lever i laguner, salt sjöar, flodmynningar och kustområden lägenheter lera. Chilenska flamingos är ljusrosa med svarta och rosa fjädrar. Chilenska flamingor har gulaktigt grå eller gula ben som har rosa band runt lederna och rosa simfötter. Chilenska flamingos räkningar böja nedåt och är en del svart och en del vitt. Chilenska flamingos fest på alger, räkor, kräftdjur, mollusker, kiselalger, larver, små fiskar och saltlake flugor. Chilenska flamingos har en livslängd på 50 år.

    
    Copyright © 2011 give2all.org