välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vattenväxter i misissippi floden som karp äter

Postad av : Valon Istrefi

Karp fiskar kan hittas i floden Mississippi liksom många andra vattenförekomster i hela världen. Mississippifloden rinner från norra Minnesota söder om Louisiana genomsnitt ca 2. 339 miles långa. Det finns en mängd karp hela Mississippifloden och de trivs på det stora urvalet av vegetation som växer i deras vattenmiljö.

Curly-Leaf borstnate (Potamogeton crispus)

lockiga blad nate eller Potamogeton crispus är en perenn som växer i en vattenmiljö. Det är naturligt i områden som Afrika, Australien och Eurasien, men hobbyister infördes den till USA och använde den som en dekorativ växt akvarium i mitten av 1800-talet. Bladen växer till ca 3 inches i längd och är en grön-röd färg med vågiga fintandad kanter. Dess stam är rödbrun och platta växer upp till 3 meter lång. Det brukar finnas i grunda näringsrika och alkalisk vattensamlingar och tål kallare temperaturer och svagt ljus.

Vanliga bredkaveldun (Typha latifolia)

Den gemensamma kaveldun eller Typha latifolia växer över hela världen och tål arktiska temperaturer. Det är vanligast i vattenmättad jord, dammar, kärr, mossar och. Karp fisk också frodas i de områden som den gemensamma kaveldun äta deras vegetation som en av sina livsmedel källor. Kaveldun kan växa till 10 meter hög. De är mycket hård med en tum breda grässtrån, och antingen en gul eller brun cylinder blomma på toppen av varje skott. Den bruna cylindrar är den kvinnliga delen av blomman och den gula flaskan är den manliga delen av blomman. Kaveldun växer i grupper och blivit hem för karp fisk och salamandrar som gör näste att lägga sina ägg och föda upp sina ungar.

Vatten Selleri (Vallisneria Americana)

Native till Nordamerika, Vatten selleri eller tapegrass som det ofta kallade växer upp till 9 meter hög. Karp är vegetarianer, konsumera växtlighet från vattnet selleri anläggningen samt leka sina ägg i sitt bladverk och rötter under vattnet. Man vatten selleri växter har en mycket mindre blomma än honan anläggningen. När blommorna reproducera börjar stjälken av anläggningen för att linda ungefär som en korkskruv och snart ännu fler plantor börjar ta sig ur den fibrösa rotsystem och visas ovanför vattenytan. Vatten selleri finns i sjöar och vattendrag med låg alkalinitet i vatten.

    Previous:nothing
    Next:struktur ascaris
    
    Copyright © 2011 give2all.org