välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man ringer till ankor med foder skratt

Postad av : Annika Hultén

Ringa ankor till en uppsättning av lockbeten kan vara en utmaning. Den gemensamma situation är en uppsättning av lockbeten sprida sig längs en mörk ockuperat av jägaren eller jägare. Det är upp till dig att ge soundtracket att gå med den visuella attraktionskraft vettar. Fodret skratt är en av de samtal som används för att uppnå detta. Fodret skrocka härmar ljudet av säker flygande änder, vilket gör det en viktig del av jägarens ljudet arsenal

Du behöver:. .
Duck samtal
Duck lockbeten.
Duck blind.


1.
Bryt luftström som du tvinga igenom anka samtalet med spetsen på din tunga, enligt GundogsOnline. Gör enda skär skratt med hjälp av tungan för att bryta upp ett ljud som liknar "ti-ca" eller "tu-ca. "
2.
Bryt luftström först med spetsen på din tunga och sedan med baksidan av din tunga för att utföra dubbla skär skratt. Tungan ska utföra en vaggande rörelse för att skapa två raster eller nedskärningar i samtalet. Skarp rörelser i tungan kommer att ge klara och skarpa ljud som liknar de naturliga ljuden från en anka.
3.
Övervaka ljud som andra änder i området. Det bästa anka samtalet är en som som låter nära som möjligt till ljud från de lokala ankor.
4.
Gör långa strängar av samtal ljud medan ankor är långt borta. När de närmar sig blinda, skäras ner till uppsättningar av fyra eller fem repetitioner av varje ljud.
5.
Utför foder skratt, och alla andra samtal anka, med ena handen. I jaktsituationer, med en hand på ditt samtal och en hand på vapnet kan vara den bästa metoden för den största jakt framgång.

Tips och varningar


  • foder skratt är tänkt att låta som ett innehåll, säker anka. Ankorna flyger över lockbete som kommer att vara mer mottagliga för landning i närheten av blinda om de hör den säkra foder skratt. Vissa jägare tror att samtalet kan efterlikna den säkra ljudet av en av de änder i flygande flock, snarare än ett ljud som kommer från att utfodra flocken.
  • övningssessionerna speciellt om du kan jämföra inspelningar av dina samtal till samtal med experter tillgängliga online, är idealiska som du förbereder dig för ankan säsongen.
  • foder skratt är inte det viktigaste samtalet i ankan jägarens repertoar, enligt GundogsOnline. Samtalet bäst används som ett förtroende byggare i samband med samtal som få uppmärksamhet av avlägsen ankor och samtal som nämns av jägare som "comeback samtal".
    
    Copyright ©2011