välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

berömda blommor i Kalifornien

Postad av : Jeanette Morales

Från kust till öknen och från Redwood skog till tropiskt paradis, erbjuder staten Kalifornien ett antal växande zoner där blommor kan frodas. . Enligt USDA Plant härdighet zon karta, det finns minst 11 olika zonerna i Kalifornien. Med den uppsjö av möjligheter är det ingen överraskning Golden State skulle producera minst ett par berömda blommor. Några är kända för sina historiska betydelse för staten och dess folk, men alla berömda blommor i Kalifornien är värd att avnjutas för sin skönhet.

Kalifornien Poppy

California vallmo kan vara den mest berömda blomman i staten. Döpte officiella statliga blomma år 1903, denna vilda vallmo som mat och medicin för Kaliforniens inhemska befolkningen. Invånare i Kalifornien fira vallmo varje år i festivaler genom staten. Den vallmo trivs i Kalifornien eftersom det är torka tolerant och kommer att växa i en mängd fattiga och sandig jord. Blommorna varierar i färg från guldgult och starkt orange och blommar från tidig vår till slutet av sommaren beroende på region. Kalifornien trädgårdsmästare intresserad av infödda och xeriscape trädgårdsarbete (ett vatten bevara metod för trädgårdsarbete) pris kopp guld för att lägga till både färg och textur intresse för sina landskap.

Kalifornien Giant Zinnia

"California Giant" zinnia kommer från mammut olika zinnia av California utsäde utvecklaren John Bodger på 1920-talet. Kalifornien jätte är en platt ansikte zinnia som kommer i en mängd olika färger. Vid tiden för utveckling, ansåg trädgårdsmästare denna blomma som en trendsättare för flöde. The Royal Horticultural Society i England tilldelats Blomman, med en guldmedalj på grund av dess popularitet. Även om Kalifornien jätten har fallit i onåd hos dagens trädgårdsmästare, blomman säkrade en känd plats i botaniska historia av John Bodger och Bodger Seeds Ltd

Sebastopol Meadowfoam

Få blommor är kända för sin roll i en mysterium, men den kaliforniska personen blomman Sebastopol Meadowfoam är en. Utseendet på denna anspråkslösa utrotningshotade växt, med sina små vita blommor, stannade konstruktion på en 20 tunnland bostadsprojekt i staden Sebastopol, Kalifornien. Experter konstaterade att trädgårdsmästare planterade blomman på webbplatsen för att sabotera byggprojekt. Lokalbefolkningen antagit termen "foamgate" med hänvisning till kontroverser. Sebastopol Meadowfoam härstammar från norra Kalifornien och föredrar fuktiga förhållanden såsom fuktiga ängar och vernal pooler. Urbanisering och utveckling är de primära hoten mot Sebastopol äng skum.

    
    Copyright © 2011 give2all.org