välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man använder solpaneler för backpacking

Postad av : Valon Istrefi

Solenergi finns överallt-från elektronik till bilar. Det verkar som det är allt lättare att gå lite grönare utan att ge upp modern teknik. Med en bärbar former av energi för dem som är anslutna till stamnätet kan vara svårt, speciellt när man är ute i vildmarken. Därför använder solenergi för att backpacking är en idealisk handeln. Alla typer av produkter har skapats för att utnyttja energin från solen medan utomhus-från solpanelen-embedded ryggsäckar till soldrivna köksutrustning.
1
Skaffa en sol ryggsäck. . . Flera tillverkare erbjuder lätta förpackningar med inbyggda solpaneler för att ladda de flesta någon handhållna enheter-från mobiltelefoner och GPS-system till bärbara datorer och kameror. Solpanelerna är vattentäta, lätta och tål flesta förhållanden medan du njuter av naturen.
2.
Köp solpaneler konstruerade för mobil användning. Det är bärbara, vikbara solpaneler som kan fästas på insidan eller utsidan av ryggsäcken. De är vanligen konstruerade att möta de hårda förhållanden som råder under vandring eller camping, så vattenavvisande behållare, vattentäta paneler och lättviktskonstruktioner är idealiska för backpacking resor. Det finns även kraftverk som gör att du kan ladda upp när du slutar att tälta eller vila. Dessa varierar i storlek, så om du behöver en bra mycket ström, en större panel kan vara ett bättre val.
3.
Köp en sol spis. Det finns flera modeller på marknaden idag, och vissa är mer kompatibla till budget än andra. Tänk på vad storlek och vikt skulle vara tillräckligt, tillsammans med vilken typ av matlagning du kan göra. Ju mindre kaminen, desto längre tid det kan ta att laga mat. En fördel med detta alternativ är att du inte behöver något bränsle eller ved för att komma igång.

    
    Copyright © 2011 give2all.org