välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör fossil som ser verkliga

Postad av : Charlotte Wannberg

Fossil bildas när en växt, ben eller varelse dör och blir som omfattas av många lager av jord, sand och sten. Under tusentals år, skapar ett tryck på föremålet ett avtryck av föremålet inom jord och sten runt omkring. Paleontologer leta efter dessa fossil att upptäcka vad djur och växter levde under vilken tid av jordens historia. Skapa falska fossiler hjälper eleverna lära sig hur och varför fossil form. Att göra en mini-fossila museum är en bra uppföljning projekt för en lektion om fossil bildas.

Du behöver:
Kaffe
. Kaffesump.
Salt.
Mjöl.
Tankar.
Blad.
Plast buggar.
Olivolja.
Vax papper.
Sandpapper.


1.
Brew ca 1 /2 kopp kaffe och låt den svalna. Reserv grunderna i filtret, vilket gör att de lätt förblir fuktig.
2.
Blanda flytande kaffe och grunder med 1 /2 kopp salt och 1 kopp mjöl. Knåda blandningen med händerna tills den är slät och tjock som bröd deg eller modellera. Den flytande kaffe och grunder ger blandningen konsistens och utseende av sten.
3.
riva av en handflata bit av degen och rulla den till en boll. Gnid lite olivolja över ett löv, skal eller plast bugg. Tryck fast objektet i degen bollen.
4.
Crinkle upp en bit vax papper för att ge det struktur, sedan jämna ut något. Tryck ner i degen bollen i vax papper så att degen tar på papperets textur. Låt allt stelna över natten.
5.
Försiktigt skala bort vaxet papperet och dra ut "fossil" objektet. Degen ska vara hård som sten med samma färg och konsistens. Använd sandpapper för att rugga upp kanterna på den härdade bollen eller divots sand in i ytan.

    
    Copyright © 2011 give2all.org