välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

rådjur mat utsäde för skugga

Postad av : Jonathan Nyberg

Om du någonsin har stött på ett rådjur mumsar klöver på en äng eller förtjust i att se en grupp unga killingpar knapra på blommor, kanske du är intresserad av att lära vad de vill äta. Rådjur har en gourmet smak när det gäller att utnyttja sina favoriter, bland annat majs, ekollon, mest grönsaker och blommor i din trädgård, och många av de frukter som du tycker om. Lär dig att växa skugga tolerant plantor från frö för rådjur

Deer vicker

Många växter äts eller tolereras som en form av näring. De mest näringsrika livsmedel som du kan växa för att hjälpa rådjur förbli frisk och stark innehåller protein. Aeschynomene (hjort sativus) är ett bra högkvalitativt protein mat som kan nå mognad vid 3 till 5 meter i höjd. Deer Vickerfrön är en årlig baljväxter som normalt odlas som mat tomt anläggning. Detta är en måttlig skugga växt lätt köpas på Internet som är väl lämpad för fuktiga förhållanden med bördig jord.

Klöver

Många typer av klöver kan planteras från frö, tillförlitliga foder som är mycket näringsrik och ganska lätt att växa i vissa regioner. Fall planteringar hjälp rådjur överleva vintern när mat blir knappa och våren plantering ge nya foder tidigt på säsongen.

Shade-tolerant klöver är rött, karmosinrött, vit, underjordiska och landino. Underjordiska klöver är väl anpassade till skugga. Vanliga sorter är Tallarock, Nangel, Mt. Barker och Oregon. De bästa klöver avkastningen kommer från våren grödor som tål tunga betande.

Brassicas

Brassica hänvisar till många växt typer av kålfamiljen lätt från utsäde för rådjur. Dessa inkluderar grönkål, raps, broccoli, raps, blomkål, vitkål, kålrot, kålrot och rädisa. Kålrot, grönkål och raps är den vanligaste planterats för rådjur mat.

Deer kommer att användas oftast på mogna kålväxter när löven har producerat stärkelse omvandlas till sockerarter. Detta sker vanligtvis ungefär vid tiden för den första hårda frosten. Det är utmärkt foder, kvarvarande gröna och välsmakande under snögränsen och bra för surfning under vintern.

Skärm Blend

Du kan köpa frön på nätet genom att påsen är särskilt avsedda för odling av rådjur foderfabriker i skuggiga förhållanden . Shade blandning framställd av PlotSpike Seed består av groblad, Hunter Fälthack Turnip, hårt svingel och Poa trivalis. Detta är en kombination av skugga-toleranta gräs och rovor.

Blandningen består av många olika typer av frön som producerar plantor av flera sorter, alla med olika kvaliteter och näringsvärde. Dessa blandade växter mognar i olika takt under hela säsongen, ger kontinuerlig foder för rådjur

Blommor /buskar /Vines

Blommor odlas från frö eller glödlampor köpt från en lokal plantskola. Rådjur kommer ivrigt lever på dem. Columbine, Hosta och cikoria är favoriter växer i skuggiga /semi-soliga förhållanden. Liljor och tulpaner vuxit från glödlampor hjälper till att spetsa sin kost. Smörblommor, är viola och penséer från utsäde och tål skugga.

Big-blad hortensia blommor, eklöv och vinrankor klematis ge anbud, godbitar. Nakna rötter blåbär, hallon och björnbär är lätt att växa i halvskugga.

Träd /Grönsaker

blommar från blommande plommon, päron, körsbär och crabapple är exceptionella behandlar varje vår. Cornellian körsbär hundkäx och fat magnoliaträd, japanska lönnar, cedrar och Norge lönnar är också ätit på sina blommor. Några av dessa träd kan odlas från frö eller bare root.

Näringsrik grönsaker av rovor, tomater, potatis toppar, broccoli och vitkål är oemotståndlig när det finns enkel tillgång till en trädgård. Många grönsaker kan lätt odlas från frö och mogna snabbt. Anbud skott och solrosor är favoriter också. Doftande örter, lök och vitlök, dock inte till belåtenhet.

    
    Copyright © 2011 give2all.org