välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

roliga utomhusaktiviteter för tonåringar

Postad av : Ulf Friberg

Även om många tonåringar väljer för klimatet kontrollerade komfort inomhus, det finns ett sortiment av friluftsaktiviteter som tonåringar kan välja. Många av dessa aktiviteter främjar hälsa och friskvård och tillåta tonåringar att njuta av nöjen naturen. Genom att uppmuntra tonåringar att delta i en av dessa verksamheter kan du hjälpa dem att se glädjen i sola och lukta den friska luften i naturen.

Bike Ride

Tonåringar kan handla med sina motoriserade transporter för god , gammaldags man som drivs transitering. Ta cykeln till en park, och hjul runt på asfalterade stigar, eller se hur stan ser ut bakom styret genom att ta en tur. Cykling kan vara ett ensamt driva, eller avnjutas i en grupp. Tonåringar bör dock alltid bära hjälm för att skydda sina huvuden borde de ta en torktumlare.

Naturvandring

Utforska naturens skönhet genom att ta en vandring. Besök ett område park och promenera längs lederna. Beväpna dig med en natur bok, och försöka identifiera växter och fåglar som du utforska och utveckla en större förståelse för naturen.

Skate Park

Många städer har skate parker där spänningssökare kan skateboard eller Rollerblade utan rädsla för kritik. Växla upp och besöka ditt område park för att fullända din trick färdigheter. Ta inte bara dina inlines eller skateboard utan även en hjälm och stoppning så att din entusiasmerande skate park resa inte förvandlas till en smärtsam besöka till akuten.

Linor Kurs

Testa din styrka och du mod genom att delta i ett rep kurs. Dessa kurser traditionellt inslag klätterställningen verksamhet och hög-tråd möjligheter promenader. Besök en rep kurs nära dig och se hur modig man kan vara när hänger högt över marken.

Kanottur

Hit forsen och paddla lugnt ner en flod eller ström på en kanottur. Många områden har kanot leveranser där man kan hyra ut en kanot och ta det på en kort nedströms resa. Kom tillsammans med vänner, och ta din resa nedför floden, paddling dig genom vackra terräng och tar in de sevärdheter och ljud i naturen.

Grönsaksland

göra din tid utomhus goda och produktiva genom att plantera och underhålla en köksträdgård. Välj ett plåster på jord att odla din dyrbara växter, och förbereda smuts för utsäde. Plantera frön och tenderar att dem regelbundet för att säkerställa en fruktbar skörd. Partner med vänner och samarbeta för att behålla din trädgård, sedan dela de grödor som de kommer in

    
    Copyright © 2011 give2all.org