välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

symptom på spindel kvalster

Postad av : Camilla Näslund

Enligt Colorado State University, spindel kvalster är skadedjur som lever i växter orsakar plågsamma symtom såsom missfärgning och skador på blad. Styra spinn infestationer hjälper till att upprätthålla hälsa och strukturell integritet i din anläggning och blommor trädgård. Spinn aktivitet ökar under de varmare månaderna saktar ner under vintern eftersom kylan dödar kvalster.

Förtida Leaf Drop

Spider kvalster förstöra växter och grödor genom att tugga på bladen med sina nål-liknande tänder. De suger vätska från bladen liksom bita runt bladen skapa ojämna kanter. Dessa skador resulterar i bladen faller från växter förtid. Enligt Northern Territory Australiens regering, spinn föredrar unga blad, men gamla blad är fortfarande påverkas i tunga infestationer.

Spider kvalster också arbeta snabbt så det är viktigt att använda skadedjurskontroll produkter så snart som möjligt. Naturliga rovdjur som damen fel döda spindel kvalster och bevara växter utan användning av kemikalier.

Sadelgjord

Om spinn få sina krokar i en växt, lämnar de efter vit sadelgjord. Mängden av bandet sett beror på graden av angrepp. Du kanske märker sadelgjord, men inte kvalster. Kvalster normalt komma tillbaka för mer tills det inte finns någonting kvar av anläggningen.

Missfärgning

Ett annat symptom på spindel kvalster är löv missfärgning. Kvalster orsakar blad att förlora näringsämnen och dö. Detta resulterar i gult eller brons fläckar på bladen. Om kvalster dör snabbt, finns det fortfarande lite hopp för de drabbade bladen. Men om de viktigaste växtens struktur är intakt, kommer anläggningen återhämta sig i tid. Lämna en anläggning för att i händerna på spinn, men så småningom leda till döden så döda kvalster är viktigt att säkerställa den långsiktiga överlevnaden av anläggningen.

    
    Copyright © 2011 give2all.org