välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

giftiga spindlar i Thailand

Postad av : Jonathan Nyberg

Du behöver:
Klart container
. Marker.
4-6 stenar.
Vatten.
Linjal.

Även om de flesta spindlar är giftiga, är Thailand hem till väldigt få spindlar som är farliga för människor. Svarta änkor är de mest giftiga, medan fågelspindlar och gyllene vävare orb locka ökänd mer för sin storlek än deras bett. Men alla spindel gift vara dödligt för människor med allergier. Övervaka alla spindel biter noggrant för att undvika utvecklingen av sekundära infektioner.

Black Widows

Svarta änkan, som finns i stora delar av världen, leva i Thailand. De är de enda spindlar som nämns i "Animal /Marine risker" i Travel Medicine Thailand inträde. Deras bett kan vara oerhört smärtsamt, men är sällan dödlig, särskilt för friska vuxna.

Fågelspindlar

Thailand är hem för flera arter av tarantula, främst Thailand svarta tarantula (Haplopelma Minax). Enligt "Thailand Black Tarantula (Haplopelma Minax) Care i fångenskap" av Todd Gearheart på Tarantula s Burrow hemsida, dessa spindlar är mer aggressiva och har en sämre bett än de flesta amerikanska arter. Deras gift kan orsaka smärta och irritation men vanligtvis inte är farlig.

Orb Weavers

En mängd olika klot vävare bor i Thailand, bland annat gyllene klot vävare, som ofta verkar hotfulla på grund av sin storlek (honor kroppar växa upp till fyra centimeter långa). Men enligt "Orb Weaver Spiders" på djuret Corner hemsida, dessa spindlar är skygga och sällan biter. Deras gift är relativt mild.

    
    Copyright © 2011 give2all.org