välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man använder glädje i stället för gryning att döda loppor

Postad av : Jeanette Morales

Loppor är parasiter som livnär sig på varmblodiga däggdjur. Loppor kan orsaka en rad problem i sällskapsdjur inklusive hudirritation, allergiska reaktioner, bandmaskar och anemi. När du ser vuxna loppor kryper på ditt husdjur är det bara ett symtom på ett mycket större problem. En vuxen loppa kan betyda det finns ägg, larver och kokonger i den omgivande miljön. När du märker loppor på ditt husdjur, boka tid för att prata med din veterinär om metoder loppa kontroll. Under tiden, ta det första steget i loppa kontroll, och ge ditt husdjur en loppa bad med Joy diskmedel.

Du behöver:
Joy diskmedel
. Ren och torr handduk.
Balsam.
Flea kam.


1.
Rita ditt husdjur ett varmt bad. Innan du sätter ditt husdjur i, kolla med din handled eller armbåge för att säkerställa att temperaturen på vattnet inte är för varmt. Lägg en ren handduk i närheten för att torka ditt husdjur med efter badet.
2.
Placera ditt husdjur i badet och blöta halsen med vatten. Häll några droppar Joy diskmedel i händerna och tillsätt vatten för att få en bra lödder. Börja i nacken och försiktigt massera lödder på ditt husdjur hud. Början på nacken kommer att hindra lopporna vandrar till öron, ögon och ansikte, där det kommer att bli svårt för dig att tvätta utan att få tvål i ögonen.
3.
Blöt resten av ditt husdjur kropp och arbeta dig lödder från halsen och ner. Bibehålla en konsekvent lödder i hela hans kropp. Låt Joy tvål på ditt husdjur i fem minuter.
4.
Skölj ditt husdjur väl så du inte lämnar någon glädje tvål bakom eftersom detta kan irritera huden. Applicera en normal balsam för att återfukta hans päls och hålla hans hårbotten från att torka. Låt verka i en minut och skölj sedan.
5.
Torka ditt husdjur med en handduk och kamma igenom hans päls med en loppa kam att kamma ut alla döda loppor.

tips och varningar


  • Om du lyckas få Joy diskmedel i ditt husdjurs ögon, spola ögonen flera gånger under flera minuter tills du är säker på att tvålen är borta.
    
    Copyright © 2011 give2all.org