välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör falska snö med bakpulver

Postad av : P-O Lennartsson

Göra falska snö ur bakpulver är ett enkelt och billigt sätt att lägga till en touch av vinter till någonting. Vare sig det är att göra snö baser miniatyr siffror, och snön till en jul by, sätta snö på järnvägsspåren eller skapar snö för ett skolprojekt, kommer du att bli förvånad över hur lätt det är. Bara blanda bakpulver, vitt lim och fogmassa, och inom 10 minuter kommer du vara redo att dekorera

Du behöver:
lika delar spackelmassa och vitt lim
. .
Bakpulver lika med summan av spackelmassa plus vitt lim.
.

Hur göra konstgjord snö med bakpulver


1.
Använd en disponibel skål eller papper plattan, tillsätt lika delar av fogmassa och vitt lim. Lägg bakpulver som är lika med summan av fogmassa och vitt lim.
2.
Blanda bakpulver, fogmassa och vitt lim kombination. När blandningen är helt blandad, bör den ha en tandkräm konsistens. Om blandningen är för tunn och rinnande, tillsätt mer bakpulver tills du har en tandkräm konsistens. Om blandningen är för tjock, tillsätt en liten mängd lim. Om det fortsätter att vara tjock, långsamt lägga till en liten mängd vatten i blandningen tills rätt konsistens uppnås.
3.
Använd en plast smörkniv eller pensel och dekorera med snö blandning. Dekorera inom 30 minuter för att uppnå tandkräm konsekvens. Limmet och fogmassa kommer att torka inom 30 minuter. Om en mer finkornig utseende önskas, strö en liten mängd bikarbonat eller pulver på toppen av konstgjord snö, vilket gör det torka ovanpå snön blandningen.

tips och varningar


  • bakpulver kommer att absorbera fukt under en tid och så småningom missfärga, blir gul.
  • Om du använder mycket gamla bakpulver, kan det bakpulver ta på sig en rosa färg över tiden.
    
    Copyright © 2011 give2all.org