välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan bryta en magnet

Postad av : Valon Istrefi

Ibland kan det vara nödvändigt att bryta en magnet på mitten. Om du är i behov av två mindre magneter, när du kan bara hitta en stor magnet, till exempel. Vissa magneter, såsom kylskåpsmagneter, kan kapas och därför är onödigt att bryta. Andra är stor och tjock, och kan göras från keramik eller magnetit (jordens mest magnetisk mineral). Dessa kan vara hårt och svårt att bryta

Du behöver:. .
Vise
Hammer.
Mejsel.
Diamond hjulet.
Dremel.


1.
Sätt magneten i ett skruvstäd. Försök att få ett skruvstäd som är ansluten till ett bord för ytterligare support.
2.
Placera mejseln på toppen på magnet. Placera mejsel längs planet som du önskar att du bryter magneten. Om du vill bryta magneten på längden, placera mejsel på längden, och så vidare.
3.
Håll mejseln med vänster hand och slå till huvudet på den med din hammare. Om mejseln inte krossa genom magneten, byta ut den på den ursprungliga plan och slå det igen. Håll slående mejseln tills den spricker igenom magneten.
4.
Ställ hammare och mejsel undan om de inte verkar fungera, och dra ut din Dremel med din diamant kapskiva fäst vid den. Ställ in det genom att koppla in den, följa säkerhetsföreskrifterna.
5.
Vrid Dremel på, och även om det snurrar, tryck ner över den plats där du vill att den ska klippa. Tryck inte för hårt eller för mycket tryck på diamantskivan eller du kan bryta eller böja Dremel. Eftersom diamant är det hårdaste ämne, bör det kunna skära igenom magneten lätt.

    
    Copyright © 2011 give2all.org