välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

magnetfält påverkan på vatten

Postad av : Stefan Svensson

De fysiska egenskaperna hos vattnet kan variera beroende på dess kemiska och fysiska tillstånd. Faktorer såsom kyla kontra varm och låga syror kontra syrainnehåll kan påverka hur ett magnetfält beter sig i en vattenmiljö. Dessa faktorer har en effekt på elektronens laddning som finns i vattnet

Magnetic Fields

Magnetiska fält består av elektriska laddningar som reagerar krafter i miljön. Laddningar kan locka eller stöta bort och beter sig efter de kemiska eller fysiska krafter i det omgivande området, beroende på hur magneter Work, en vetenskap resurs webbplats. Ett exempel på detta kan ses i hur elektrisk ström kommer att gå igenom en tråd när en magnetisk kraft är på arbetet. Ett magnetfält också består av kraftlinjer som indikerar i vilken riktning avgifter flyttar in När den appliceras på vatten, kan den kemiska sammansättningen av vatten påverka hur ett magnetfält fungerar.

Funktion

Enligt Science förtydligas, principerna bakom elektromagnetismen beskriva de krafter som verkar när ett magnetfält är aktiv. I själva verket elektrisk laddning och magnetiska ladda representerar olika aspekter av samma händelse. I vila, elektronens laddning finns i ett icke-upprörda tillstånd. När ett lockbete kraft tillämpas, blir elektronens laddning upprörd och börja röra i riktning mot den pålagda kraften. När det gäller vatten, bestämmer dess kemiska sammansättning vilka effekter ett magnetiskt fält kommer att ha.

vattnets konduktivitet

Vatten molekyler är uppbyggda väte-och syreatomer och deras respektive banor elektron. När de utsätts för vatten, är en magnet fält som bärs av elektron partiklar som är utsatta för området, enligt Encyclopedia of Water. De kemiska och fysikaliska samspel som sker mellan elektriska laddningar och molekyler vatten kan orsaka vissa atomer att förlora sina elektroner. När detta händer, bli atomer joniseras eller åtalats eftersom de saknade elektroner. Som ett resultat kommer dessa atomer försök att återta sina saknade elektroner. Kombinationen av joniserad atomer och magnetiska fält orsakar en elektrisk ström bildas i vattnet.

PH-nivåer

PH-nivå är ett mått på ett vatten är surt eller alkaliskt innehåll enligt mikrobiellt liv lärresurser. Det bygger på en 14-gradig skala där höga surhetsgraden faller inom 1 till 6-serien med 1 är den högre surhetsgrad. Högre alkalisk nivåer faller inom de 8 till 14 utbredningsstater, med 14 är den högsta alkalisk innehåll. PH-nivåer pekar också på elektrisk ledningsförmåga i termer av hur väl en viss vattenförekomst kan leda elektricitet. I själva verket kan en hög eller låg nivå av konduktivitet visar hur stark magnetfält.

Effekter

Då vatten består av väte-och syreatomer, den joniserande effekter på grund av ett magnetfält beror på hur elektriska avgifter interagera med väteatomer. När vatten innehåller en hög sura innehåll (eller lågt pH-värde), motsvarar detta med den mängd vätejoner närvarande, enligt mikrobiellt liv lärresurser. I själva verket är de laddningar som upprätthåller ett magnetfält som bärs av vätejoner i vattnet. Som en följd av höga halter av syra i vatten gör för en starkare magnetfält.

    
    Copyright © 2011 give2all.org