välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

muskelsystemet av berg duvor

Postad av : Jan-Olof Stoor

Enligt handboken för Bird biologi Rock Pigeon eller Rock Dove (Columba livia), som alla fåglar har "tre allmänna typer av muskler-skelett, smidig och hjärt -. Kännetecknas av sin funktion, form och mikroskopiska struktur" Skelettmuskulaturen, som är frivilliga musklerna, ge alla flyttningar av fågelns vingar, ben och svans. Dessa muskler kan fågeln att gå, flyga och artikulera. Smidig och hjärtats muskler ofrivilliga muskler som styr hjärtslag, blodflöde och matsmältning.

Smidigt och hjärtmuskulatur

den glatta muskulaturen utgör duva's kärl, mag-, andnings-och urogenitala system. Dessa muskler system inte är medvetet kontrolleras av fågel, de är under kontroll av det autonoma nervsystemet och även genom kemiska ämnen som cirkulerar i blodet. Hjärtmuskeln, hjärtat, är en speciell typ av glatt muskulatur. Den faktiska hjärtfrekvens inte orsakas av nervsystemet, är det inneboende i muskelvävnaden. Enligt handboken för Bird biologi nervsystemet har dock "reglera och ändra storleken på rytmen. "

Skelettmuskler

skelettmuskulaturen utgör vad som kan anses köttet och senor av duva. Skelettmuskulatur är oftast arrangerade i par och de är oftast knutna till ben, normalt överbrygga en joint. Dessa muskler är uppbyggda av celler som avtal och därmed få muskeln att flytta ben den är ansluten till. Varje muskel är ansluten till ett origo och en insättningspunkt i ett ben eller någon annan struktur. När muskeln kontrakt som den drar strukturen vid insättningspunkten mot en vid origo. Kontraktion av skelettmuskulaturen genererar även den värme som reglerar kroppstemperatur duva.

Antagonistiska Muscle Concept

Enligt Handbook of Bird biologi, muskler "är ansvariga för att flytta kroppsdelar. Muskler, men kan bara dra, de kan inte skjuta. "För duva att ha full kontroll över sin kropp skelettmuskulatur att behöva arrangeras i par. Som ett förenklat exempel, drar biceps brachii duvan är underarmen, en del av vingen, mot kroppen medan triceps brachii förlänger underarm . Vanligtvis dessa muskler paren arrangeras på motsatta sidor av ett ben. Ett undantag från denna regel är de stora flyg muskler som arrangeras bredvid varandra med hjälp av en trissa system. Detta gör att fågeln tyngdpunkt att ligga under nivån för vingar.

flygmuskler

Rock Pigeon viktigaste flygmuskler utgör omkring 20 procent av fågelns vikt. Den pectoralis, som driver nedåt av vingarna, är placerad på toppen av och utanför supracoracoideus, som driver upstroke av vingarna. Detta arrangemang gör att skuldfria sammandragning av pectoralis till makten viktigare nedåt under flygning. Upprätthållandet av dessa två viktiga och tunga musklerna låg på kroppen ger stabilitet under flygning.

Slutsats

Allt om Fåglar konstaterar att Rock Pigeon infördes till Nordamerika från Europa i början av 1600-talet. Charles Darwin var övertygad om att alla tama duvor raser "nedsteg från klippduvan (Columba livia). " Darwin bildades många av hans idéer om djurens egenskaper och deras nedärvs genom att observera duvor. Muskelsystemet av Rock Pigeon är avgörande för dess överlägsna förmåga flyg och dess överlevnad nästan överallt i världen.

    
    Copyright © 2011 give2all.org