välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hundkäx träd identifiering

Postad av : Jeanette Morales

Den blommande hundkäx träd (Cornus Florida) är en av de mest tilltalande av alla träd i USA, med attraktiva blommor, bark, blad och frukter. Den blommande hundkäx, Virginias tillstånd träd samt statliga blomma, finns i östra USA från Massachusetts till Gulf Coast och västerut till stater som Oklahoma. Den blommande hundkäx s speciella egenskaper möjliggöra ett snabbt erkännande av trädet, särskilt på våren

Storlek

Den blommande hundkäx är ett litet träd. , växer i 20-till 30-foot-tall sortiment. Stammen kommer att vara mindre än en fot i bredd i de flesta fall, med de flesta mellan 6 och 8 inches i diameter. Blommande hundkäx har en kort stam med grenar utvecklas horisontellt mot marken och sprids ut så mycket som 15 meter i trädkronorna.

Dogwood blommor

Utan den modifierade stora bladen kallas högblad som omger de små blommorna, en blommande hundkäx skulle ha lite visuella intryck på våren. Den stödblad kan vara så lång som 2 inches och de är vita till svagt rosafärgade, med ett hack i ändarna. De fyra stödblad är på varje sida av kluster av grön-gula blommor som kommer fram i mitten delen av våren. Den stödblad funktion för att locka till sig pollinerande insekter till den annars trista utseende blomningar.

Dogwood Blad

Dogwood Bladen är elliptiska och har små inskärningarna på kanterna, så fin att du skulle kräva en lins för att urskilja dem. Den 3-till 5-tums långa blad av en blommande hundkäx har vener som kurvan på ett sådant sätt att de håller igång parallellt med kanterna av lövverket. De gröna bladen växer i början av våren och ge de blommande hundkäx stort värde som prydnadsväxt när de vänder sig djupt röda på hösten.

Dogwood Frukt

frukt att blommorna producerar är precis vad botaniker kallar en stenfrukt-en köttig frukt med en hård kärna --- men det ser ut som en liten bär. Den lysande röda frukter förekommer i kluster om tre till fem, och de mognar fullt ut i mitten av hösten. Den blanka Frukten är en delikatess att fåglar och andra former av vilda djur kan förtära när de möter dem. I vissa fall stannar frukten på trädet så sent som den första snön faller, vilket skapar en kontrast av rött mot vitt.

Bark och trä

bark av blommande hundkäx kommer att vara en brun-grå blandning av nyanser . Barken är grov, säger "National Audubon Society Field Guide to Trees" och omfattar träd med små block som ser ut som fjäll. Veden till blommande hundkäx är en nära finkornig typ som Virginia Department of Forestry hemsida anteckningar är stark och hård. Dessa egenskaper gjorde att ett populärt material för verktyg hanterar på en gång.

    
    Copyright © 2011 give2all.org