välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man håller svarta myror från livsmedel

Postad av : Charlotte Wannberg

Myror är ansvariga för majoriteten av call-back eller upprepa tjänster för skadedjursbekämpning proffs eftersom de är svåra att eliminera. Det enda effektiva sättet att stoppa myror är permanent att döda drottningen, eftersom så länge som drottningen lever, kommer myrorna att komma tillbaka. Eftersom honan förblir alltid vid boet och har mat kom tillbaka till henne, hitta ett sätt att komma till henne kan vara svårt och tidskrävande, men med tålamod och rätt åtgärder är det möjligt för villaägare att leva ant-fri.

Du behöver:
Lufttät förvaringskärl
. Ant gel bete.
Flytande myra spray (tillval).

ta ifrån dem deras mat


1.
Ta bort födokälla. Ta del av den typ av mat som drar myror till ditt hem. Det kan vara söt eller det kan vara protein-baserade. Eliminera den mat som lockar myror är första steget till att eliminera myror.
2.
Rengör noga, men särskilt uppmärksamma de områden där du har märkt myror.
3.
Store öppnade alla livsmedel, inklusive livsmedel som myror för närvarande inte lockas, i lufttäta behållare eller i kylskåp eller frys
4.
Kontrollera andra möjliga källor i kosten, inbegripet foder för sällskapsdjur, fågelmat och andra vilda djur mat. Ditt mål är att bli av med, eller korrekt tätning och lagra, allt som kan locka dem in i ditt hem.

Effektiv behandling


1.
Spray sista eller inte alls. Sprayer tillgängliga för konsumentbruk kommer att döda myror, men de är repellerande medel. I många fall tillämpas sprayer medan myror är inne i ditt hem kommer att fälla dem där. I stället att köpa gel bete kommer i en tandkräm stil röret. Den finns i en söt version och en protein-baserad version. Använd den som är närmast livsmedlet som drar myror i ditt hem.
2.
Sätt kolven på baksidan av röret och tillämpa många små droppar på flera områden, i stället för en stor glob. Placera droppar betet direkt i myror "spår och på alla ställen där du ser dem komma in. Ant bete fungerar genom att låta arbetstagaren myror tid att få bete tillbaka till drottningen innan de dödade dem, så ge det tid --- flera dagar till en vecka.
3.
Titta utanför ditt hem. Om du hittar sin ingång, gäller bete där. Om inte, fördelade plats bete enligt etiketten riktningar helt runt ditt hem. Applicera det runt viktiga inkörsportar, till exempel fönster, dörrar och tråd och VVS poster.
4.
Dränk boet, om du kan identifiera den och nå den, med en vätska bekämpningsmedel till döda kolonin. Läs och följ etikettens instruktioner.
5.
Spray en återstående bekämpningsmedel runt grunden för ditt hem för att ge en osynlig barriär och förhindra framtida invasioner. Göra det först efter en myra utan under flera dagar. Re-spray så ofta som regisserades av etiketten.

Tips och varningar


  • Läs och följ alla skadedjursbekämpning riktningar produktens märkning och varningar.
    
    Copyright © 2011 give2all.org