välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

nätstruktur python kost

Postad av : Jonathan Nyberg

Den nätstruktur python har ett rykte som den längsta ormen i världen, med San Diego Zoo hemsida rapporterar att en del kan nå längder på 33 meter. Inhemska tropiska delar av Asien, beror nätstruktur python på sin jakt färdigheter för att hitta mat. Kosten för denna reptil består av vad varelser kan lyckas fånga och konsumera

Typer

nätstruktur pytonormar äter en mängd olika djur för att tillfredsställa deras aptit. Bland de mindre kommer att gnagare och fåglar som kycklingar och ankor när dessa finns tillgängliga. Men de större exemplaren kan och kommer att äta större byten såsom vildsvin, hjortar och apor. Dokumenterade rapporter dödade och uppätna av nätstruktur python finns, säger Ekologi Asien webbplats. I fångenskap, den nätstruktur python kost vanligen är råttor och kaniner som fryses och sedan tinas för ormen att konsumera.

Äta sitt byte

Som alla boaormar kommer nätstruktur python döda sitt offer genom att först ta tag det med skarpa och inåt böjda tänder för att hålla det tätt och sedan rulla sin kropp om den kämpande djuret. Genom att klämma hårt, förhindrar python djuret från att andas, hjärtat stannar och djuret dör. Python sväljer sedan varelsen huvudet först, som det utför med unhinging underkäken för att öppna så bred som den har att när bytet är stort. Ligament som ansluter käken till skallen sträcka och låt ormens mun tillräckligt bred för att ta i sitt offer.

Mänskliga kommensala

Begreppet mänskliga kommensalism gäller nätstruktur Python. Detta innebär att ormen anpassar sig till levande runt människor men sällan interagerar med människor, i vetskap om att dess liv blir enklare eftersom mat är mer riklig. Genom att leva i närhet till människor, även på platser som stora städer inom dess räckvidd, kommer python får enkel tillgång till byten som katter, hundar, höns och råttor.

Yngre Python Diet

Barnet nätstruktur pyton kläcks ur ägg och måste genast börja att försöka hitta mat på egen hand. De nyfödda så länge som 35 inches men väger endast cirka 5 gram. Vid denna punkt i sitt unga liv, de kan döda och äta mindre djur som råttor, möss, grodor, paddor och ödlor. Men de också finns på menyn för många djur, med potentiella fiender i hökar och andra rovfåglar, ormar som kobror, vildsvin och stora ödlor.

Överväganden

Efter att ha ätit en stor måltid, den nätstruktur python kommer att ha en märkbar bula i sin kropp. Ormens hud expanderar så reptil kan äta och sedan så småningom smälta ett stort djur. Ormen undviker kvävande under äta processen via en slang i munnen som kan hålla öppet för att ta in luft som ormen sväljer. Det svälja kommer till stånd via stark muskelsammandragningar som faktiskt kan dra måltid ner i halsen av Python.

    
    Copyright © 2011 give2all.org