välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

beredning av maltase

Postad av : Jan-Olof Stoor

Maltase är en speciell typ av enzym som fungerar som en katalysator för att bryta ner en disackarid kallad maltos. Tekniskt sett maltase och förening som kallas alfa-glukosidas är samma sak, men maltase används vanligtvis när föreningen utför sina katalysator funktion med maltos, och inte limning typer av funktioner som den kan utföra med andra sackarid föreningar. Det finns många typer av enzymer som fyller specifika funktioner, men maltase är viktigt för människor, bakterier och växter lika.

Hur Maltase fungerar

För att förstå hur maltase fungerar, hjälper det att titta på den sammansatta den bryter isär, så kallade maltos. Maltos är en förening består av två glukosmolekyler som är bundna tillsammans. Glukos är en av de enkla sockerarter som är avgörande för de flesta typer av liv, och är allmänt produceras bland växter och intas av alla typer av varelser. Behöver emellertid glukos brytas ned i hanterbara delar, som är där enzymet maltase kommer in Maltase inte kan utföra många funktioner, men det kan säkert sönder glukos obligationer, så det släpps genom kroppen att hjälpa till med denna process.

Det är en sjukdom som kallas syra maltase brist, som är en genetisk sjukdom som innebär att kroppen inte kan ordentligt förbereda eller distribuera syra maltase, vilket är en enkel lösning på maltase förening som kroppen skapar att distribuera där det behövs. När maltase inte kan faktiskt användas, sedan bygger glykogen, en förening av glukos, upp i vävnader och muskler, sakta skadar musklerna och så småningom försvagas både pulmonell och andningssystemet. Det finns behandlingar för detta tillstånd, inklusive enzymersättningsbehandling pulver som hjälper dig att hantera sjukdomen.

Intaget och producera Maltase

Maltase är producerad av ett stort antal bakterier och växter, så det är svårt att undvika att dricka det. De flesta människor får maltase äta jäst eller ätbara växter. Inte för mycket behövs för att bilda den nödvändiga syran maltase, så om inte kroppen inte kan bearbeta enzym (i den brist disorder), är det mycket svårt att "springa ut" av maltase. Forskarna misstänker också att maltase produceras av slemhinnan som skyddar människors tarmväggarna, så att även om vi inte äter det enzym vår kropp kan skapa den när det behövs.

Maltase pulver är skapade av syntetiserande maltase enzymer från enkla strukturer som bakterier och växter. Dessa pulver ger koncentrerade doser av det enzym som kan tas med vatten, men har en begränsad hållbarhet. Om du väntar för länge kommer det enzym pulver inte längre tillräckligt lyhörda för att fungera.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör en avsaltning enhet
    
    Copyright © 2011 give2all.org