välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är orto xylen för?

Postad av : Valon Istrefi

Ortho xylen (orthoxylen) är ett aromatiskt kolväte isomer av xylen som produceras av katalysator för olika kommersiella tillämpningar, framför allt för plastindustrin

Du behöver:.
Ore med ett nickel-koppar mix
. Blast eller FLAMUGN. Är

Kemisk Kännetecken

Ortho xylen ur xylen som katalysator reaktion. Det är ett doftande, färglös vätska som kan producera eldig explosioner när de utsätts för oxiderande ämnen. Medan olösliga i vatten är det mycket lösligt i etanol och dietyleter.

ftalsyraanhydrid

De flesta av orto xylen produceras för att göra ftalsyraanhydrid, en organisk förening och mjukningsmedel som används vid tillverkning av mjuka polyvinylklorid (PVC).

omättade polyesterhartser

Den näst vanligaste användning av orto xylen är vid produktion av omättade polyesterharts, värmehärdande föreningar som är gjutna som vätska och permanent botad under värme. Den primära kommersiell tillämpning av dessa plaster är att glasfiber material för bygg-och sjöfartsindustrin.

alkydhartser

Alkydhartser härrör från ftalsyraanhydrid och används för att göra ytbeläggningar för maskiner, möbler och andra material. Men, på grund av hög volatilitet är denna ansökan ersätts av annan beläggning teknik.

Mindre användningsområden

Ortho xylen som används för att göra herbicider, tillsatsämnen smörjmedel och göra polyetennaftalat användas inom förpacknings-och filmindustrin.

    Previous:nothing
    Next:florida fisk & lagar spel
    
    Copyright © 2011 give2all.org