välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en spik magnet för en vetenskap rättvis projekt

Postad av : Valon Istrefi

Barn och vuxna kan lära sig något från att skapa egna magnet med en spik. Det korrekta term för denna typ av magnet är en elektromagnet, eftersom magnetism kommer från att skapa en elektrisk rita med spik och några andra förnödenheter. Detta projekt skulle kunna göra en kreativ och pedagogisk vetenskap projekt för barn i alla åldrar. Eftersom leveranserna husgeråd, kanske du inte behöver köpa något för detta projekt. Efter att skapa en egen elektromagnet kan du använda den för att lära andra lektioner genom att gå runt huset och se vad din magnet kan plocka upp.

Du behöver:
Plastbelagda koppartråd
. Avisoleringstänger och fräsar.
D-cells batteri.
Järnspik.
Eltejp.
Gem


1
Snip en längd av tråd ca 18 inches lång och band det bara. . Du kan lämna plasten på om du vill, men de magnetiska avgift vara mycket starkare om koppar och spiken vidrör utan buffert.
2.
Linda kabeln runt nageln, ringlande kabeln så spolar touch och publiken mycket tätt tillsammans. Se till att lämna en svans av tråd innan du börjar omslag genom att placera nageln på linan sex inches från ena änden. Stoppa inpackningen när du har sex inches av tråd kvar.
3.
Ta två sex-tums svansar av tråd till mitten av nageln och vrid ihop dem en gång. Wrap eltejp runt nageln och tråd, lämnar spetsen på spiken och två svansar av tråd exponeras.
4.
Placera en D-cellsbatteri mellan de två svansar av tråd , tejpning en svans av kabeln till den positiva polen. Peka på andra svansen på ledningen till den negativa terminalen och röra vid slutet av spiken till gem. De borde sticka.

    Previous:nothing
    Next:hydraulolja densitet
    
    Copyright © 2011 give2all.org