välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man tar betalt flera batterier från en solpanel

Postad av : Jan-Olof Stoor

Laddning laddningsbara batterier med solenergi är ett fantastiskt sätt att spara på el-kostnader och minska din miljöpåverkan på samma gång. Men för att göra sol uppladdning en livskraftig och tidseffektivt alternativ till traditionell uppladdning laddar mer än ett batteri i taget är viktigt. Lyckligtvis kommer några grundläggande verktyg låter dig dela upp inkommande ström från en enda solpanel bland flera förpackningar av uppladdningsbara batterier, bromsar laddar räntan men att ta betalt flera batterier samtidigt.

Du behöver:
batteriladdning fall
. Avisoleringstänger.
Lödkolv.
2 procent silver.


1.
Strip ungefär en fjärdedel av en tum av isoleringen från slutet av varje batteriets ledningar att exponera dess ledande metallen under. Surrningsgarn positiva leder med varandra och de negativa leder med varandra också.
2.
Slå det positiva BNP från solpanelen till den positiva ingången för den anslutna batterier, och löda samband ordentligt med flera droppar på 2 procent silver. Upprepa denna process för de negativa sol effekt och den negativa batteriet ingång.
3.
Sätt laddningsbara batterier i sina laddning fall och placera solpanelen i en källa till ljus, konsekvent solljus. Tillåt flera timmar för maximal laddning ska ske.

    Previous:nothing
    Next:svampar som används som rengöringsmedel
    
    Copyright © 2011 give2all.org