välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Space Camp stipendier

Postad av : Camilla Näslund

Du behöver:
järnkärna
. Rulle magnet tråd.
Tape.
Avbitartång.
9-volts batteri.

Space Camp är ett program för barn nio och upp som vill utforska rymden utbildning. De som ska gå på lägret engagera sig i en rad övningar och gruppaktiviteter som syftar till att ge barnen en smak av rymdprogrammet. Programmet, tillsammans med många andra, erbjuder möjligheter till stipendier för att hjälpa till med kostnaderna, och låt engagemang från dem som annars kanske inte kan delta. Söka tillfällen tidigt, eftersom tidsfrister varierar, och konkurrensen kan vara hög.

USA Space Rocket Center Foundation Stipendier

US Space and Rocket Center Foundation förvaltar fyra Space Camp stipendier för studenter som är intresserade av att delta i lägret. De är de akademiska prestationer stipendium, särskilda behov stipendium, det ekonomiska behovet /missgynnade stipendium, och Allmänna stipendium. Den akademiska prestationer stipendium belönas för dem som är akademiskt inriktade, uppvisar akademisk framgång, och /eller deltar i ett program för begåvade. Sökande som utmanas antingen fysiskt eller mentalt är berättigade till särskilda behov stipendium. Dem som bedriver den ekonomiska behov eller missgynnade Scholarship måste visa en brist på inkomst eller mottagande av federal hjälp. Det kan också finnas elever som helt enkelt vill delta av kärlek till lärande ensam. De studenter kan ansöka om Allmänna stipendier, efter som visar att ingen av de andra stipendiet alternativen gäller, och skriva en uppsats uttrycka sina skäl att vilja delta i programmet.

Alla stipendium sökande måste utforma ett uppdrag insignier visar vetenskapen bakom ett projekt, och lämna in tre referensbrev.

USA Space Rocket Center
Att: Scholarship Office
En Tranquility Base
Huntsville, AL 35805
800-63 RYMD
spacecamp. com /stipendier

AHETEMS Foundation Scholarship

de framryckande spansktalande Excellence in Technology, Engineering, matematik och naturvetenskap (AHETEMS) Foundation erbjuder Space Camp stipendier för elever i årskurserna 6-8 eller ålder 11-14. Dessa tilldelas kan delta i antingen en tre eller sex dagars läger erfarenhet, vilket inkluderar undervisning, kost och logi, och flyg. Eleverna tilldelas måste kunna resa till lägret ensam, som föräldrarna inte är finansierade. Studenter som vill få ett stipendium måste lämna in den form som krävs, fylla i en uppsats, och leverera en lärare referens.

AHETEMS, Inc. />

College of Engineering, Box 19019
Nedderman Hall, Room 634
Arlington, TX 76019-0019
817-272-1116
ahetems. org /index. php

armén Samhällstjänst Space Camp Stipendium

Armén Samhällstjänst Space Camp Scholarship är tillgänglig för barn militär personal, inklusive dem som är reserv eller pensionerade, och som bor inte mer än 50 miles bort från Redstone Arsenal, Alabama. Studenter måste vara i åldrarna 9 and14 genom tillämpning förfallodagen, med de yngsta eleverna antingen inskrivna i eller har avslutat den 4: e klass. Eleverna måste också ha inte mindre än ett C genomsnittet i skolan. Stipendieansökan måste åtföljas av en essä och lämplig identifiering.

Army Community Service (ACS)
Bygga 3338
Redeye Road
Redstone Arsenal, AL 35898
256-876-5397
redstonemwr. com /

Bernard Curtis Brown II Memorial NASA Space Camp Stipendium

Bernard Curtis Brown II Memorial NASA Space Camp Scholarship låter barn av militär personal, dåtid, nutid eller reserv, att delta Space Camp. Eleverna måste vara i årskurs 6-9, och är skyldiga att lämna in en uppsats, två skrivelser av referens, och visar tecken på samhällsengagemang. Studenter är också skyldiga att skriva en uppsats om hur lägret kommer att gynna dem i framtiden strävanden. Stipendiet är uppkallat efter ett barn till en militär förälder täcker alla kostnader inklusive undervisning, kost och logi, transporter till och från, samt nödvändigheter program. Ansökan har en fast 10 mars deadline (helg förekomst undantagna).

Den militära Barnutbildning Coalition
909 puma Circle
s. O. Box 2519
Harker Heights, TX 76548-2519
254-953-1923
militarychild. org /

    
    Copyright © 2011 give2all.org