välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur konvertera en candela till en nit

Postad av : Jeanette Morales

Luminans är intensiteten i ljuset som ett föremål avger i en viss riktning. Du kan använda nits att mäta luminans som kommer av ett objekt. Nits mäta intensiteten av ljus som avges i en viss riktning och slående ett visst område. Tillverkarna använder ofta nits att beskriva luminans lysdioder och LCD-skärmar.

Candelas är annat mått på luminans. Candela per kvadratmeter är det standardiserade internationella mått på luminans. Candela är nästan alltid i termer av candela per en ytenhet, men området kan variera, vilket kan leda till viss förvirring vid konvertering candela att gnetter.
1.
Reda på om candela ges i form av kvadratmeter, kvadratcentimeter, kvadratmeter eller square inches.
2.
Konvertera candela per kvadratmeter att nits med en omvandlingsfaktor på 1. Detta är det enklaste konvertering. Candela per kvadratmeter är lika med gnetter. Om du har 10 candela per kvadratmeter, till exempel, då har du också 10 gnetter.
3.
Konvertera candela per kvadratcentimeter till nits med hjälp av en omräkningsfaktor på 10. 000. Om du har 10 candela per kvadratcentimeter, så har du 100. 000 gnetter.
4.
Konvertera candela per kvadratmeter med en konverteringsfaktor 10,764. Om du har 10 candela per kvadratmeter, så har du 107,64 gnetter.
5.
Konvertera candela per kvadrattum med hjälp av en omräkningsfaktor på 1,550. Om du har 10 candela per kvadrattum, så har du 15. 500 gnetter.

    Previous:nothing
    Next:energikällor för din bil
    
    Copyright © 2011 give2all.org