välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

digital multimeter information

Postad av : Jonathan Nyberg

En digital multimeter ett instrument som används på elektriska kretsar och elektronisk utrustning för testning eller diagnostiskt syfte. De finns i både handhållna och större bänkbaserade versioner, rapporter Texso Instrument

Historia

Den första digital voltmeter gjordes i början av 1950-talet. EETimes rapporterar att det har utvecklats av icke-linjära system, ett företag som grundades av Andrew F. Kay.

Som mäts

Digitala multimetrar mäter en rad olika kvantiteter, inklusive temperatur, nuvarande och spänning, rapporter GlobalSpec. Andra kvantiteter som en multimeter kan mäta, beroende på typ, omfattar resistans, kapacitans och frekvens.

Enheter

Digitala multimetrar är i allmänhet kan tillhandahålla mätningar i ampere, ohm eller volt. Enligt GlobalSpec, kan de användas på både växelström (AC) och likström (DC).

Använder

Digitala multimetrar används både fält och laboratoriemiljö, rapporter Texso instrument, för att testa den elektriska integritet av kraftsystem, hushållsapparater och ledningar. Vissa modeller kan även användas för att testa integrerade kretsar.

Kostnad

Digitala multimetrar kan köra från den relativt billiga att den extremt dyra. Billig handhållen Modellerna kommer från $ 15 till $ 20, medan high-end, kan bänkbaserade modeller kostar över $ 1,000.

    Previous:nothing
    Next:presenter till en murklor svamp jägare
    
    Copyright © 2011 give2all.org