välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur kan man få friska och glada kycklingar

Postad av : Jonathan Nyberg

Det är verkligen lätt att höja friska och glada kycklingar. Du behöver några land, en plats för dem att gå på natten, och lite tid. I gengäld får du i åtnjutande av att titta på dessa intressanta varelser och ägg för din familj

Du behöver:. .
Kycklingar
Tillfälliga bostäder för Chicks.
Värmelampa.
Hönshuset.
Land.
Feed.
Vatten.
Grus.


1.
Det första du behöver är kycklingar. Det rekommenderas att du inte har mer än 1 tupp per 8-10 höns. Det är bäst att köpa dina kycklingar lokalt, antingen från en anläggning eller en ansedd gård leverans butik. Du kan titta på postorder också.
2.
När du börjar måste du hålla ditt barn kycklingar mycket varmt. Detta tar cirka 3-4 veckor. Förvara dem på ett säkert ställe, till exempel ett garage eller lada och en väl ventilerad låda eller provisoriska Coop för deras tillfälliga hem. Du behöver en värmekälla också. Frågar efter den hos din lokala gård leverans butik.
3.
När ungarna är ca 4 veckor gamla och deras fjädrar har kommit i de kan överföras till sitt hönshuset. De måste stanna inne i coop för ett par dagar för att utveckla sina homing instinkt. Var noga med att ge gott om foder och vatten för dem. Tänk också på att ge lite grus för att hjälpa dem att smälta maten.
4.
Nu är det dags att låta dina kycklingar ut för att utforska sin nya omgivning. Var noga med att hålla vatten och grus utanför för att uppmuntra denna utforskning. De kommer fodergrödor för mat genom att äta gräs, insekter, och allt de finner vara ätbart. På kvällen sina målsökande instinkter borde sparka och de kommer att återvända till sitt Coop.

Tips och varningar


  • Håll vatten och grus utanför uppmuntra dina kycklingar till vara utanför det mesta.
  • Limit foder som ges. Om du ska att komplettera din kycklingar kost, sedan begränsa utfodringar att en gång om dagen, helst på kvällen.
  • Kycklingar är ganska intressant. Titta hur de interagerar med varandra och med dig.
  • Var medveten om naturliga predatorer, såsom hökar, ugglor och rävar.
  • Om du bor nära en trafikerad väg, då du kommer att vilja försöka hålla kycklingar borta från det. De kommer att försöka korsa och kommer inte alltid att lyckas.
  • Kycklingar bajs mycket. Om du vill undvika detta i närheten av hemmet, sedan spärra av en riklig del av mark för ditt kycklingar.
  • Om du har en trädgård, tänk på kycklingar äter av det. Återigen, kan du antingen spärra av din trädgård eller din kycklingar.
    
    Copyright © 2011 give2all.org